Tekninen isännöitsijä, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Palkkaus: 3483,15€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaisiko sinua työ Helsingin kaupungin Tilat-palveluissa laajalla tehtäväkentällä?

Haemme nyt asiantuntevaan joukkoomme teknistä isännöitsijää vakinaiseen työsuhteeseen.

Yksikkömme vastaa tilojen järjestämisestä kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle. Isännöintitiimiemme teknisten isännöitsijöiden tehtävänä on vastuullaan olevien kohteiden osalta ylläpidon järjestäminen ja kiinteistönhoidon laadunvalvonta sekä kaupungin tilaomaisuuden arvon säilyttäminen.

Teknisenä isännöitsijänä pidät aktiivisesti yhteyttä kiinteistön käyttäjiin, ohjaat kiinteistöhuoltoa ja valvot sopimuksenmukaista toimintaa. Organisoit ylläpitokorjauksia ja huolehdit kiinteistöjen ylläpidosta. Hyödynnät huoltokirjaa aktiivisesti työtehtäviesi ja vastuidesi hoidossa.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu:

- viranomaistarkastuksiin osallistuminen kiinteistön omistajan edustajana

- ostolaskujen käsittely ja tarkistus

Tehtävän kelpoisuusehtona on vähintään soveltuva toisen asteen tutkinto.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, vastuullista, omatoimista ja aktiivista otetta työhön sekä organisointikykyä. Kykenet pitämään samaan aikaan useat langat käsissäsi eikä satunnainen kiire ja soiva puhelin lamaannuta sinua.

Luemme eduksi soveltuvan tutkinnon insinööri, rakennusmestari tai -teknikko tasolta, työkokemuksen alalta sekä RYL:n, YSE:n ja julkisten hankintojen tuntemuksen.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentelet yhdessä monien eri alojen ammattilaisten kanssa. Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen, kuten kattavan koulutustarjonnan sekä monenlaisia urapolkuja. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, työajat ovat joustavat ja työtä tehdään monipaikkaisesti.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Tehtäväkohtainen palkka on 3483,15 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan työkokemukseen ja kokonaisharkintaan perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa 0-18 %.

Heräsikö mielenkiintosi?
Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta 19.9.2024 klo 16 mennessä.

Jäikö jokin mietityttämään?
Lisätietoja voit kysyä joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajan löydät alta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KYMP-02-50-24