Rakennusalan työntekijöitä, Wulff Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme reippaita ja energisiä rakennustyöntekijöitä liittymään joukkoomme seikkailuun, missä vain katto on rajana!

Haemme Etelä-Pohjanmaan alueelle rakennustyöntekijöitä monipuolisiin kohteisiin. Mikäli sinä koet, että seuraava työsi on rakennusalalla - olet oikeassa osoitteessa! Oletpa sitten tällä hetkellä rakennusalan opiskelija tai jo kaiken nähnyt kehäkettu, niin me etsimme juuri sinulle sopivan tehtävän. Työmaa-aidat kätkevät sisälleen erilaisia työtehtäviä ja osassa ei vaadita alan huippuosaamista. Meidän pyrkimyksenämme on, että työnteko on hauskaa, motivoivaa ja rehellistä, huonoja päiviä on kaikilla - myös raksalla. Tarkoituksenamme ei ole löytää supersankareita vaan tulevia ja nykyisiä rakentamisen ammattilaisia.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, jätä hakemus osoitteessa https://www.wulffworks.fi/avoimet-tyopaikat/5449749 ja tee se heti, sillä raksa-ala on hektistä, joten asiakkailta saattaa tulla toimeksianto nopealla aikataululla. Tahdomme olla silloin valmiita ja esitellä silloin juuri sinut heidän työmaalleen tekijäksi.

Mikäli tahdot kysellä lisää, soita Ramille:

Rami Korpi
041 732 5380
rami.korpi@wulff.fi

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: www.wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://wulffworks.likeit.fi/apply/5449749