Sosiaaliohjaaja, Sosiaali- ja vammaispalvelut Sal, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vammaispalvelun sosiaaliohjaajan tehtävä sisältää vammaispalvelulain ja kehitysvammalain mukaiset asiakasprosessit ja palveluiden järjestämisen. Tehtäviin kuuluu vammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden palvelutarpeen arviointityöskentely ja päätöksenteko sekä kokonaisuudessaan asiakkaita koskeva sosiaalityö. Tehtävään liittyy myös monialainen yhteistyö eri verkostojen ja yhteistyötahojen kanssa. Työhön sisältyy lausuntojen ja selvitysten laatimista, sekä ohjausta ja neuvontaa.

Työ on monipuolista asiantuntijatyötä, joka edellyttää kykyä itsenäiseen harkintaan, päätöksentekoon ja työhön kuuluvien lakien hallintaa. Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä pari- ja tiimityöskentelyyn sekä viranomaisyhteistyöhön.
Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Koeaika on kolme kuukautta.

Edellytämme hakijalta asiakaslähtöisyyttä, kehittämismyönteisyyttä, aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä organisointi- ja dokumentointitaitoja. Työ edellyttää joustavuutta, halua kehittyä sekä reflektoivaa ja arvioivaa työotetta. Edellytyksenä oma-aloitteisuus ja rohkeus monialaiseen yhteistyöhön ja verkostojen rakentamiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomi AMK tai aiempi vastaava tutkinto

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme hyvät ja kehittyvät rakenteet Varsinais-Suomen hyvinvointialueella, johon pääset myös itse vaikuttamaan. Tarjoamme perehdytyksen sekä esihenkilöiden ja kollegoiden vahvan tuen. Työssä on mahdollisuus etätyöhön ja työvälineet ovat toimivat.

Toimipiste sijaitsee Salon kaupungintalolla (Tehdaskatu 2), hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Työhön kuuluu olennaisena osana kotikäynnit asiakkaiden luona Salo-Somero palvelualueella.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-774-24/fi_FI