IV-asentaja, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Uudenmaan alueella toimiva asiakasyrityksemme etsii ahkeraa ja motivoitunutta IV-asentajaa sekä IV-puhdistajaa.

Asiakkaamme työkohteet ovat pääasiassa pääkaupunkiseudulla sijaitsevia linjasaneeraus- ja toimitilakohteita. Tätä tehtävää varten toivomme hakijoilta vähintään vuoden kokemusta ilmastointiasennustöistä tai edellytyksiä toimia itsenäisesti perehdytyksen jälkeen. Oman auton käyttömahdollisuus ja aiempi kokemus saneeraus-/toimitilakohteista katsotaan kuitenkin hakijan eduksi.

Tehtävään valitulla henkilöllä on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseemme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/5433937