Sairaanhoitaja ja lähihoitaja, Ikääntyneiden palv, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tällä hetkellä seuraavat paikat ovat avoinna sairaanhoitajille:

Dragsfjärd, Hannakoti
Kemiö, Almakoti (sijaisuus 31.1.25 asti)

Tällä hetkellä seuraavat paikat ovat avoinna lähihoitajille:

Dragsfjärd, Hannakoti
Iniö, Aftonro
Kemiö, Almakoti (sijaisuus 31.12.25 asti)
Korppoo, Sateenkaari (rekrytointilisä 201,32 €/kk 6 kuukauden ajan)
Nauvo, Grannas (rekrytointilisä 201,32 €/kk 6 kuukauden ajan)
Västanfjärd, Silverbacken

Sairaanhoitajana sinulla on tärkeä rooli asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä. Sairaanhoitaja vastaa asumisyksiköiden lääke- ja hoitoon liittyvistä asioista sekä kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä. Sairaanhoitajan työ on 1-3 vuorotyötä sopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka alkaa 2797,64 €/kk.

Lähihoitaja osallistuu asiakkaan hoidon ja huolenpidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Työskentelet asiakkaan omien resurssien mukaan kuntouttavalla tavalla. Työ on itsenäistä, mutta samalla olet osa moniammatillista tiimiä. Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä ja tehtävänkohtainen palkka alkaa 2516,45 €/kk.

Työyhteisömme on myönteinen kehitykselle, ja tarjoamme sinulle työpaikan, jossa voit kehittyä ammatillisesti monipuolisessa työssä hyödyntäen omaa osaamistasi. Työilmapiiri on avoin, kannustava ja tuemme toisiamme. Työ on itsenäistä ja vaihtelevaa, ja asiakkaan hyvinvointi on keskiössä. Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi innostavan työyhteisön, jossa panostamme hyvään johtajuuteen ja työntekijöidemme hyvinvointiin.

Etenemme rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Molempien ammattiryhmien kielivaatimukset:
- hyvä suomen tai ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito
- tyydyttävä suomen tai ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Jos sinulla on hyväksi luettavaa työkokemusta yli 15 vuotta, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-05-994-24/fi_FI