Terveystarkastaja, Kemijärven kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 3679,60€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kemijärven kaupunki hallinnoi Koillis-Lapin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-aluetta. Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kemijärven kaupunki sekä Pelkosenniemen, Savukosken ja Sallan kunnat.

Työtehtävät koostuvat elintarvike-, terveydensuojelu- ja tupakkalain mukaisista valvontatehtävistä ja neuvontatyöstä. Toimipisteen sijainti yhteistoiminta-alueella on tarvittaessa neuvoteltavissa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan. Palvelussuhteen alkaessa tehtäväkohtainen palkka on 3679,60 €/kk ja lisäksi maksetaan 10 %:n lisä. Valinnassa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työnantajana Kemijärven kaupunki on savuton.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on elintarvikelain 32 §:n ja terveydensuojelulain 7 §:n mukainen soveltuva korkeakoulututkinto. Ympäristöterveydenhuollon toimintaympäristön tuntemus sekä kokemus vastaavista virkatehtävistä katsotaan hakijalle eduksi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, tietoteknistä osaamista sekä valmiutta myös itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Valittavalla on oltava vähintään voimassa oleva B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön työtehtävissä.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemisesta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakemuksia ei palauteta.

Hakemus toimitetaan 7.10.2024 klo 15 mennessä Kuntarekryyn (työavain 620192) tai Kemijärven kaupungin kirjaamon osoitteeseen Kemijärven kaupungin kirjaamo, PL 5, 98101 Kemijärvi tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kemijarvi.fi. Kuoreen tai sähköpostin osoitekenttään merkintä TERVEYSTARKASTAJA.

Ensisijaisesti toivomme hakemusta Kuntarekryyn, www.kuntarekry.fi.

Käytämme kaupunginhallituksen päätöksen 22.2.2021 § 63 mukaisesti anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen.

Työnantajalla on käytössä henkilöstön hyvinvointietu ePassi 200 €/kalenterivuosi 1.1.2022 lukien edellytysten täyttyessä (kaupunginhallitus 1.10.2018 § 277, 11.10.2021 § 349) ja verovapaa pyöräetu luontoisetuna (1200 €/vuosi), jonka verotusarvo on osa palkkaa (KH 22.5.2023 § 168). Kemijärven kaupungin henkilöstöllä on mahdollisuus käyttää Pyhätunturin juurella, hotelli Kultakeron alapuolella sijaitsevaa lomaosaketta edullisin vuorokausihinnoin.
.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620192/fi_FI