Avoin haku, ohjaajia, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluaisitko työskennellä kehitysvammaisten lasten ja nuorten aikuisten parissa? Etsitkö kokoaikaista, osa-aikaista tai keikkaluontoista työtä? Meillä on tarjolla useita mahdollisuuksia, joista voit valita itsellesi mieluisimman. Haemme nyt Koti Kasperiin lähihoitajia eri tyyppisiin työsuhteisiin. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Koti Kasperi työpaikkana
"Meillä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus luoda uusia käytäntöjä, määritellä yhteisiä pelisääntöjä ja rakentaa tiimihenkeä alusta alkaen! Ohjaajanamme sinulla on mahdollisuus jakaa omat intohimosi ja harrastuksesi asukkaidemme kanssa. Olipa kyseessä hiihto, marjastus tai retkeily, voit tuoda omat mielenkiinnonkohteesi osaksi asukkaidemme arkea ja luoda unohtumattomia kokemuksia yhdessä. - Koti Kasperin työyhteisö.

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista kodinomaisessa ympäristössä 14 kehitysvammaiselle. Asukkainamme on lapsia ja nuoria aikuisia, jotka asuvat omissa pienryhmäkodeissaan. Vakituisen asumispalvelun lisäksi tarjoamme myös tilapäishoitoa lapsille ja nuorille aikuisille. Kotimme tarjoaa turvallisen ja virikkeellisen ympäristön kasvaa ja kehittyä. Työskentelemme yksilökeskeisen elämänsuunnittelun mukaisesti, jotta asukkaamme saavat itse päättää oman elämänsä sisällöstä. Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramista: @esperi_kasperi.

Työpäiväsi ohjaajana meillä
Ohjaajana vastuullesi kuuluu asukkaidemme päivittäisen elämän tukeminen ja hoitotyö asukkaan yksiköllisten tarpeiden mukaisesti. Osana kokonaisvaltaista hoitoa vastaat lääkehoidon turvallisesta toteuttamisesta ja tuet asukkaitamme vuorovaikutustilanteissa eri menetelmiä hyödyntäen. Lisäksi vastuullasi on ulkoilun järjestäminen, aktiviteettien suunnittelu ja toteutus sekä asukkaiden avustaminen muissa arkipäivän askareissa.

Työsuhdemuoto
Tehtävä on vakituinen, ja toiveidesi mukaan työsuhde voi olla joko kokoaikainen tai osa-aikainen. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, mutta vuorotoiveesi otetaan totta kai huomioon. Jos taas keikkatyö sopii paremmin elämäntilanteeseesi, toivotamme sinut avosylin tervetulleeksi joukkoomme. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Palkkaus
Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Vakituiseen työsuhteeseen tulevalle työntekijälle maksamme 2000€ rekrytointibonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

Tehtävässä edellytämme
-lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja alan opintoja (haussa huomioidaan myös muut sote-alan osaajat)
-voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-taso)
-katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Tulemme edellyttämään työntekijöiltämme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?
- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, SATS Online -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.
- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Meillä sinulla on mahdollisuus suorittaa vammaisalan ammattitutkinto ja tarjoamme myös laajasti muita koulutuksia mm. nepsy ja autismikirjon saralla.
- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!
Jätä hakemuksesi 30.9. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään. Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Jennina Moisio, p. 050 476 9423, jennina.moisio@esperi.fi. ja Hoitokoti Kevätportin yksikönpäällikkö Marika Laitinen, p. 050 4082087, marika.laitinen@esperi.fi

Olisi ilo kohdata sinut!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4952662-ohjaajia-koti-kasperi