Salin vuoropäällikkö, Nokkalan Majakka, KF Restaurants Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nokkalan Majakka on Espoon Matinkylän rannalla sijaitseva kahvila-ravintola, jossa on tarjolla päivittäin lounas sekä iltaisin ja viikonloppuisin Majakan menu. Kesäisin miehistömme vähintäänkin triplaantuu ja upea kattoterassi on avoinna hiiligrilleineen. Talvella meno on rauhallisempaa ja tarjolla on mm. fondue ja kello viiden tee. Nokkalan Majakka kuuluu suomalaiseen Kassiopeia Hotels & Restaurants -yritykseen, jossa työskentelee yli 100 osaavaa hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista.

Navigoimme nyt Majakan miehistöömme uutta

Salin vuoropäällikköä

Tässä työpaikassa pääset nauttimaan vakaan työnantajan eduista ja saat

- Kannustavan työyhteisön ja mukavat työkaverit
- Mahdollisuuden kehittyä ja edetä kasvavassa yrityksessämme
- Hyvät henkilöstöedut kaikissa ravintoloissamme ja hotelleissamme
- Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Olisit unelmiemme täyttymys, jos sinulta löytyy

- Tiimityötaitoja ja positiivista asennetta, joka tarttuu sekä työyhteisöön että asiakkaisiin
- Organisointitaitoja ja kykyä johtaa päivittäistä toimintaa
- Sujuvaa suomen kielen taitoa, sillä työpäiviisi kuuluu myös ravintolan somen päivittäminen ja sähköposteihin vastaaminen
- Aikaisempaa kokemusta esihenkilötyöstä kahvilassa tai ravintolassa
- Maraplan Pro ja Resolution -järjestelmien tuntemus ovat eduksesi

Työ on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Hienoa, me tutustuisimme mielellämme sinuun! Mikäli kiinnostuit liittymään Nokkalan miehistöön, jätäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 30.9.2024. Otathan huomioon, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Salla Eräkare. Tavoitat Sallan parhaiten ma-pe klo 10-16 puhelimitse +358 44 414 8035 tai sähköpostitse salla.erakare@kassiopeia.fi.

Kassiopeian tarina alkaa vuoden 1997 taianomaisessa Lapissa, jolloin ensimmäiset majoitushuoneistomme valmistuivat Levin Kittilään. Muutama vuosi myöhemmin Levin upeisiin maisemiin rakensimme myös kaksi hotellia sekä tapahtumakeskuksen. Lappi meitä innosti ja innostaa edelleen kovasti, mutta halusimme kehittyä ja kasvaa. Matkamme jatkuikin vuoanna 2003 Lapista etelään, kaupungin sykkeeseen ja merellisiin maisemiin. Pääkaupunkiseudulla meillä on neljä ravintolaa ja hotelli kukin omissa uniikeissa miljöissään. Lisätietoa osoitteesta www.kassiopeia.fi.(http://www.golevi.fi/)

Nokkalan Majakka, jossa toivottavasti sinut pian näemme, sijaitsee Espoon upeissa merimaisemissa. Työpäivänäsi näet Majakan ikkunasta horisontin, viivan, joka erottaa taivaan ja maan, ja jota katsellessa mieli lepää. Tervetuloa mukaan tarinaamme, tehdään siitä yhdessä innostava ja kiehtova!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ta.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=489&jbid=15