Ohjelmatyön asiantuntija, Ami-säätiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Palkkaus: 3500-4500€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ohjelmatyön asiantuntija

Haemme asiantuntijaa tukemaan ohjelmatyötämme. Tässä asiantuntijatehtävässä pääset työskentelemään työmarkkinoiden, hankkeiden, yhteiskehittämisen ja muutoksen parissa.

Ami-säätiön ohjelmatyössä on kolme painopistettä: osaaminen ja kohtaannossa onnistuminen, monimuotoiset työmarkkinat sekä hyvinvointi ja työssä jaksaminen. Megatrendi tavoiteltujen muutosten takana on väestörakenteen muutos.

Keskitymme ohjelmatyössämme edistämään myönteistä muutosta pääkaupunkiseudun työmarkkinoilla valituilla painopistealueilla.

Tavoittelemme tulevaisuutta, jossa alueen työmarkkinat ovat Pohjolan parhaat, ja pääkaupunkiseudulla on myös jatkossa työvoimaa, investointeja ja elinvoimaa.

Tuemme apurahoin erilaisia kokeilu-, pilotti, skaalaus- ja tiedontuotantoahankkeita sekä akateemista tutkimusta. Tuotamme lisäksi itse tietoa ja ymmärrystä valituista teemoista ja tuomme tahoja yhteen muutoksen vauhdittamiseksi.

Edellytämme, että
- tunnet pääkaupunkiseudun työmarkkinoita ja työelämää esimerkiksi painopistealueillamme ja/tai haluat kehittyä näissä kysymyksissä
- sinulla on ylempi korkeakoulututkinto tai muuten hankitut vastaavat tiedot
- sinulla on kokemusta ja näkemystä tapahtumien tuotannosta suunnittelusta toteutukseen ja ymmärrystä niiden roolista muutoksen aikaansaamisessa.

Tässä tehtävässä on lisäksi hyödyksi, jos
- olet kiinnostunut muutoksen aikaansaamisesta, ja tulevaisuuslähtöinen ote on sinulle tuttua
- tunnet pääkaupunkiseudun yrityskenttää
- sinulla on kokemusta ja kiinnostusta yhteiskehittämisestä tai fasilitoinnista sekä virtuaalisesti että kasvokkain
- olet hyvä viestijä, mutta suomen kielesi ei kuitenkaan tarvitse olla äidinkielen tasoista, ja tuemme sen kehittymisessä
- haluat tehdä yhteistyötä erilaisten hanketoimijoiden kanssa ja tuet rahoittamiemme hankkeiden onnistumista
- olet kiinnostunut rahoitusprosesseistamme ja annat niihin työpanoksesi soveltuvin osin.

Työssä tarvitset myös sujuvaa englannin kielen taitoa arkipäivän työtilanteisissa. Pienessä säätiössämme ei ole paljon byrokratiaa, mutta sitä vastoin kaikki hoitavat myös rutiineja yhdessä ja työskentelemme toisinaan omaa työnkuvaa laajemmin.

Olemme kehittyvän työn säätiö ja arvostamme siksi jokaisen panosta säätiön työn ja työtapojen kehittämisessä.

Lisätietoja:
Toivomme, että voisit aloittaa helmikuun alkupuolella 2025.

Pyydämme osan hakijoista ensin Teams-haastatteluun ja sen jälkeen haastatteluun toimistollemme Helsingin keskustaan. Rekrytoinnin loppupuolella pääset tapaamaan myös tiimiämme. Hakuun saattaa liittyä osaamisen itsearviointia sekä soveltavia tehtäviä.

Teams-haastattelut toteutetaan alustavasti viikoilla 18.-25.10. ja toimistolla pidettävät haastattelut alustavasti 28.10.-6.11.

Me haluamme auttaa sinua onnistumaan ja pidämme huolen siitä, että saat vastauksen sinua askarruttaviin kysymyksiin. Järjestämme 25.9. 2024 klo 15-15.45 rekrytoinnista webinaarin, jossa kerromme säätiöstä, ohjelmatyöstä ja tästä tehtävästä lisää. Linkin webinaariin lisäämme www.ami.fi -sivulle ennen webinaaria.

Voit kysyä tehtävästä lisää myös puhelimitse. Ohjelmajohtaja Anna Aalto vastaa tiedusteluihin varmimmin ke 18.9. klo 8.30-10 ja ti 1.10. klo 13-16 sekä ti 8.10. klo 9-11 numerosta 050 5367833.

Tehtävän palkkahaarukka asettuu työkokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti 3 500-4 500 euron väliin. Kerrothan hakemuksessa oman palkkatoiveesi. Työsuhteen ehtoihin sovelletaan säätiön omaa paikallista sopimusta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen viimeistään 10.10.2024 osoitteeseen anna-maija.aalto@ami.fi.

Haethan rohkeasti, vaikka et täyttäisikään kaikkia hakukriteereitä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anna-maija.aalto@ami.fi