Koulusihteeri, Mikkelin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Palkkaus: 2420,00€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Koulusihteerin tehtäviin kuuluu mm. oppilas-, opettaja- ja henkilöstörekistereiden ylläpitoa, arviointikirjojen ja todistusten valmistelutehtäviä, viranhaltijapäätösten valmistelua, kirja- ja materiaalihankintoja, osto- ja myyntireskontran sekä taloushallinnon tehtäviä, välitunti- ja koulukuljetusten järjestämistä, sisäistä ja ulkoista asiakaspalvelua. Työkaluinasi tulet käyttämään muun muassa koulujärjestelmäohjelmia Primus, Kurre ja Wilma.

Työnkuva on monipuolinen ja vaatii hyviä asiakaspalvelutaitoja. Saatat olla etsimämme ammattilainen, mikäli olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja omaat positiivisen asenteen ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavuutta, oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja aktiivisuutta sekä hyvää tietoteknistä osaamista.

Edellytämme hakijalta vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Työaika on 36,25 h/vko. Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot KVTES:n mukaan. Mikkelin kaupunki mahdollistaa henkilöstölleen polkupyöräedun. Henkilöstöetuna on myös vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu Epassilla ja kattava koulutustarjonta.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan 23.9.2024 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävään otettavan henkilön on ennen työn aloittamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619744/fi_FI