Lähihoitaja (keikkatyö), Mainiokoti Kultarusko, E, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja (keikkatyö), Mainiokoti Kultarusko, Eura

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Kultaruskoon, Euraan!

Etsimme lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita keikkatyösuhteeseen Mainiokoti Kultaruskoon Euraan.

Olet kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa.
Sinulla on lähihoitajan tutkinto tai olet lähihoitajaopinnoista suorittanut 2/3 ja sinulla on LOVET, sekä EA-koulutus voimassa ja hygieniapassi.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetturikosrekisteriote.

Jos kiinnostuit, kysy lisää:
Yksikön johtaja
Piia Niinimäki-Mikkonen
piia.niinimaki-mikkonen@mainiokodit.fi
p. 040 4811982 klo 8-15 arkisin

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Eura--Pikkutasku/Lhihoitaja--keikkaty---Mainiokoti-Kultarusko--Eura_R0032825/apply