Suunnittelija (verkkopedagogiikan kehittäminen), Poliisiammattikorkeakoulu
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Palkkaus: 2964,00€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Verkkopedagogiikan suunnittelijana osallistut verkkopedagogiikan ja opetusteknologian kehittämistyöhön yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Otat osaa niihin liittyvien koulutusten ja ohjeistuksien suunnitteluun sekä ohjaat ja koulutat opettajia ja muuta henkilökuntaa opetusteknologian käytössä ja verkkopedagogiikan toteutuksessa.

Tuet, ohjaat ja koulutat opettajia ja muuta henkilökuntaa digitaalisten oppimateriaalien, kuten videoiden, podcastien, animaatioiden sekä pelillisyyden suunnittelussa ja toteuttamisessa. Laadit sisällöntuotantoa varten ohjeistuksia pedagogiseen ja tekniseen käsikirjoitukseen.

Opastat henkilöstöä studion ja sen laitteiden käytössä. Laadit myös studion käytöstä pedagogisia ja teknisiä ohjeistuksia. Teet yhteistyötä tietohallinnon ja Poliisin informaatioteknologiakeskuksen (POL IT) asiantuntijoiden kanssa. Osallistut studiossa tarvittavien tuotteiden hankintojen suunnitteluun ja tilan kehittämiseen.

Luemme eduksi, että olet tottunut työskentelemään sekä itsenäisesti että moniammatillisessa tiimissä. Olet innovatiivinen, aikaansaava ja suunnitelmallinen sekä pystyt tekemään useita asioita samanaikaisesti. Arvostamme erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävä on sijoitettu Poliisiammattikorkeakoulun Opiskelijapalveluiden yksikköön. Yksikköön kuuluu kirjasto ja tietopalvelut, valinnat ja opiskeluhyvinvointi sekä opetuksen ja oppimisen palvelut - vastuualueet. Tehtävään ei liity esihenkilövastuuta.

Toteutamme rekrytoinnin anonyymisti edistääksemme yhdenmukaista ja tasa-arvoista rekrytointia. Käymme kaikki hakemukset läpi ja valitsemme hakijat haastatteluun ilman tietoa hakijan nimestä, iästä, sukupuolesta, kansallisuudesta tai hakijan ulkonäöstä. Anonyymien hakemusten perusteella kutsumme henkilöitä haastatteluun. Haastatteluun liittyy ennakkotehtävä.

Anonyymin rekrytoinnin vuoksi toivomme hakemukset ensisijaisesti Valtiolle.fi -järjestelmän kautta. Vältäthän myös henkilötietojesi kirjaamista hakemuksen avoimessa tekstikentässä, esimerkiksi LinkedIn-profiililinkit poistamme hakemuksesta esikäsittelyvaiheessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/7193/fi_FI