Vastaanottovirkailija, hotelli, Nuoriso- ja Matkailukeskus Hyvärilä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hyvärilä on yksi Suomen kahdeksasta nuorisokeskuksesta. Teemme työtä nuorten parissa, mutta meillä on mahtavat puitteet myös lomailuun, kokouksille ja tapahtumille. Olemme pieni, mutta suurisydäminen työyhteisö. Etsimme huipputekijöitä lisäksi yhteisöömme, olisitko sinä yksi niistä?

VASTAANOTTOTYÖNTEKIJÄKSI HYVÄRILÄN NUORISO- JA MATKAILUKESKUKSEEN

Haemme kahta vastaanottotyöntekijää asiakas- ja myyntipalvelutehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Työtehtävä edellyttää sinulta hyviä asiakaspalvelutaitoja niin suomen kuin englannin kielellä, it-taitoja, kokemusta varaus- ja taloushallintojärjestelmistä sekä itsenäistä työotetta.
Perehdytämme sinut tehtävään hyvin, joten ei hätää, jos kokemusta ei ole vielä kertynyt. Tehtävänkuva voi muotoutua myös omien kykyjesi mukaan.
Teemme työtä asiakaslähtöisesti, joten toivomme sinulta positiivista ja reipasta työotetta. Työ vaatii tilannetajua, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä myös tiimissä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn, asiantuntevan ja kannustavan työyhteisön, perehdytyksen työtehtäviin, säännöllisiä koulutuksia sekä hyvät henkilökuntaedut (mm. Epassi). Meillä pääset kehittymään ja laajentamaan omaa osaamistasi.

Työpiste on vastaanotossa ja teet työtä kahdessa vuorossa. Lähetä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa 30.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Työaika on keskimäärin 112,5 tuntia /3 vkoa. Noudatamme Marava-tesiä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja: Aura Kärkkäinen, p. 040 6583106, aura.karkkainen@nurmes.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:aura.karkkainen@nurmes.fi