Ravintolapäällikkö, SAARISELÄN KUUKKELI OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Marraskuun alkupuoliskolla 2024 avataan Lapin vanhimmassa matkailukeskuksessa Saariselän Kauppakeskus Kuukkeli johon tulee viihtyisä ja nykyaikainen 150-paikkainen monipuolinen ravintola. Tarjoamme nykyaikaiset ravintola- ja keittiötilat. Ravintolan kaikki laitteet ja tilat on tarkoin suunniteltu vastaamaan nykyaikaista ravintolatoimintaa.

Ravintolassa tullaan tarjoamaan aamupalaa, lounasta ja päivällistä, kahvilatuotteita ja -juomia, pizzoja ja hampurilaisia sekä à la carte-annoksia. Asiakaskuntamme on erittäin kansainvälinen ja asiakkaan viipyminen Saariselällä on 1-7 vrk. Asiakkaiden vaihtuvuus on siis suuri, ja Saariselällä lomailevat asiakkaat ovat luonnollisesti hyvällä tuulella.

Haemme vahvaa kokemusta omaavaa ravintolapäällikköä vastaamaan ravintolan toiminnasta uudessa ravintolassamme.

Ravintolapäällikkö vastaa ravintolan toiminnasta, taloudellisesta tuloksesta ja ravintolan henkilökunnan koulutuksesta sekä ohjaamisesta. Ravintolapäällikön työtehtäviin kuuluu mm. työvuorolistojen laatiminen, tilaukset, kassajärjestelmän ylläpito, käteistilitykset, omavalvontasuunnitelmien laatiminen ja päivittäminen sekä muut lakisääteiset ilmoitukset. Ravintolapäällikkö osallistuu myös aktiivisesti käytännön työhön. Monipuolisessa työssä tarvitaan organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja ja vastuunkantokykyä. Ravintolapäällikön avuksi palkataan keittiöpäällikkö sekä vuoropäällikkö.

Saariselällä luonto ja ladut ovat lähellä ja asiakaskunta kansainvälinen. Saariselällä on Suomen parhaat hiihtoladut ja tunturimaisemat, laskettelukeskus ja Euroopan pisin pulkkamäki. Talvisesonki onkin tärkein myyntikausi. Ivalon lentokenttä on vain 30km päässä. Työnantaja pystyy tarvittaessa järjestämään asunnon.

Ota yhteys heti Pirkko Valkamo puh.0500505300 ja Antero Ylävaara 0405451349
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:antero.ylavaara@gmail.com