Tarjoilija, Frans & Michelle, Original Sokos Hote, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
MIKKELI

Frans& Michelle on rento, elämäniloinen ranskalainen bistro, joka ravintola-, kokous- ja juhlapalveluiden myötä tarjoaa alueellamme ainutlaatuiset puitteet onnistuneelle vierailulle.

Etsimme nyt tarjoilijoita vahvistamaan tiimiämme!

Tarjolla on nyt kaksi paikkaa ravintolan salin tiimissä. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja työtunnit keskimäärin 50h/3vko ja 40h/3vko.

Odotamme uusilta tarjoilijoiltamme innokasta ja originellia palveluasennetta.
Olet aurinkoinen ja ulospäinsuuntautunut persoona, joustava tiimipelaaja sekä reipas ja rohkea ravintola-alan ammattilainen tai vasta-alkaja, jonka vahvuudet ovat erityisesti asiakaspalvelussa sekä tiimityössä. Niin asiakkaidemme kuin työkavereidenkin onnellistaminen on Sinulle sydämenasia ja uskallat omalla esimerkilläsi olla vahvistamassa tätä kulttuuria.

Osa-aikainen ja iltapainotteinen työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelujesi ohelle.

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme näköalapaikan Osuuskauppa Suur-Savon toimintaan, mahdollisuuden kehittyä ja luoda uraa yhdessä Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista sekä S-ryhmän mittavat henkilöstöedut ja koulutusmahdollisuudet.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan tekijän löydyttyä. Hae siis pian, viimeistään 6.10. mennessä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Anni Salomaa, 0405458917, anni.salomaa@sok.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-VAAKUNA-MIKKELI/Tarjoilija--Frans---Michelle--Original-Sokos-Hotel-Vaakuna-Mikkeli_R-29267-1