Hankintainsinööri, Anfra Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 3500-4500€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hankintainsinööri

Oletko neuvottelutaitoinen ja aktiivinen rakennusalan ammattilainen, joka osaa etsiä projektien eri työvaiheille parhaat tekijät? Tule hankintainsinööriksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa pääset kehittämään osaamistasi hankinnan ammattilaisena erilaisissa teollisuus-, energia- ja infrahankkeissa!

Tehtäväsi on löytää innovatiivisia, kustannustehokkaita ja toimivia hankintaratkaisuja yhdessä tuotannon, sekä muun tiimin kanssa. Teet tarjouskyselyitä ja -vertailuita, sekä tuet tarjoustoimintaamme omalla osaamisellasi. Kartoitat uusia kotimaisia ja kansainvälisiä toimittajia sekä seuraat markkinatilanteita hintojen ja toimitusaikojen suhteen tehden päätöksiä niihin pohjautuen. Vastuullasi ovat urakkaneuvottelut, tilaukset ja sopimusten teko sekä uusien potentiaalisten toimittajien tunnistaminen. Lopullinen tehtävänkuva muovautuu kuitenkin osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Vaikka etsimmekin oma-aloitteista ja aktiivista tyyppiä, annamme sinulle kattavan perehdytyksen ja koko tiimin tuen työllesi.Odotamme sinulta kokemusta rakennusalalta ja soveltuvaa tutkintoa tai aiempaa kokemusta hankintatehtävistä.

Toimipiste Kempeleessä, mahdollisuus hybridityöhön (Perehdytyksen jälkeen max. 40% työajasta etänä). Aloitus syksyn aikana sopimuksen mukaan, kun sopiva henkilö löytyy.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- Armottoman hyviä neuvottelu ja vuorovaikutustaitoja livenä ja diginä
- Kokemusta rakennusalalta ja verkostojen tuntemusta
- Sopimusosaamista
- Hyvää kielitaitoa (suomi, englanti, ruotsi)

Tarjoamme

- Tehtävän peruspalkka on 3500-4500 e/kk.
- Hyvän perehdytyksen ja turvallisen työympäristön kysyä sekä kyseenalaistaa
- Mahdollisuuden kehittyä ja haastaa itseään kansainvälisessäkin työympäristössä. Toimimme myös Pohjois-Ruotsissa, jossa projektikielenä on yleensä englanti.
- Hauskan työkulttuurin, jossa pilke silmäkulmassa ratkaisee haastavammatkin tilanteet.
- Rahanarvoiset työsuhde-edut, kuten polkupyöräetu ja smartum, sekä muut terveyttä tukevat edut.
- Joustavat työaikajärjestelyt ja koulutusmahdollisuuksia
- Reilun ja rehellisen työnantajan, jolla on mukava olla töissä. Tästä kertoo kaksi kertoo vuodessa toteutettavat henkilöstötyytyväisyysmittaukset, jotka ovat olleet huippuluokkaa.
- Hyvinvointia edistävät henkilöstölahjat

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi:

Joonas Kuusela, Hankintapäällikköp. 0447583376joonas.kuusela@anfra.fi

Anfra työnantajana

Anfra Oy on yli 230 betoni- ja maarakentamisen ammattilaisten joukkue. Meillä hierarkia on matala ja panostamme vahvaan yhteishenkeen, sekä hyvään työilmapiiriin. Kattavat työsuhde-edut ja moderni johtaminen tekevät meistä nappivalinnan työmarkkinoilla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/e809e59c-8ace-4f95-89cc-c623eb2d60ad