Siivoustyönohjaaja, Siivouspalvelu H&H Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kasvavaan yritykseemme kokenutta, oma-aloitteista, työtä pelkäämätöntä ja joustavaa palveluohjaajaa PK-Seudulle (alueina mm. Helsinki, Vantaa, Porvoo, Espoo). Omaathan sujuvan suomen kielen taidon.
Työt sijoittuvat normaalisti 8.00-16.00 tai 7.00-15.00 välille n. 37.5h/viikko, olethan tarpeen mukaan valmis myös ilta- ja viikonlopputyöhön, näistä sovitaan erikseen.

Palveluohjaaajan työhön kuuluu mm.
- työvuorojen suunnittelussa avustaminen, mahdollisia tuurauksia
- uusien työntekijöiden perehdytys
- asiakas tapaamiset (mm. uudet asiakkaat/ kohteisiin tutustuminen, mahdollisten palautteiden käsittely, laadunvalvonta)
- raportointi (mm. laaturaportit, perehdytyslomakkeet)
- asiakas kohteiden siivous
- palveluesimiehen tuuraus

Ajokortti (B) vaaditaan, työajot suoritetaan firman autolla. Ethän arkaile ajella myös Helsingin keskustan alueella. Toimistomme sijaitsee Vantaalla.

Laitathan meille hakemuksen palkkatoiveineen (tuntipalkka). Meillä on mahdollisuus myös lisätienestiin tekemämällä mm. keikkoja ja myyntiä.

Siivouspalvelu H&H Oy on vuonna 2006 perustettu jatkuvasti kasvava kiinteistöalan perheyritys, joka työllistää vuosittain yli 50 henkilöä päivittäissiivouksen merkeissä Pirkanmaalla sekä Uudellamaalla. Laadukas työnjälki ja luotettava yhteistyö on yrityksellemme tärkeitä arvoja, joita pyrimme toteuttamaan asiantuntevalla ohjeistuksella ja tahdomme tarjota työntekijöillemme positiivisen ja kannustavan työympäristön sekä mahdollisuuden kouluttautua ja edetä urallaan.

Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo haku aikana, joten laitathan hakemusta epäröimättä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hanna@siivouspalvelua.fi