Lähihoitajan sijaisuus kirurgian yksikköön Kanta-, Kanta-Hämeen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Palkkaus: 2421,99€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme joukkoomme uusia haasteita kaipaavaa, kirurgisen potilaan hoitotyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa! Kyseessä on määräaikainen työsuhde kirurgian osastolle. Toivottavasti pääset aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian, opintovapaan sijaisuus kestää vähintään 31.12.2024 asti.

Yksikössämme pääset kehittymään kirurgisen hoitotyön ammattilaiseksi yhdessä tiimimme kanssa! Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo enemmän kokemusta kerryttänyt lähihoitaja.

Kirurgian osastoilla 5A ja 5B hoidetaan erilaisia ortopedisiä ja plastiikkakirurgisia potilaita, verisuonikirurgisia potilaita, gastrokirurgisia sekä urologisia potilaita. Potilaat tulevat osastolle joko suunnitellusti leikkauksen jälkeen tai päivityksestä äkillisen tilanteen vuoksi. Osastolla 5B toimii myös haavakeskus.

Me Oma Hämeessä suunnittelemme Hämeenlinnaan maailman inhimillisintä Assi-sairaalaa, joka avaa ovensa vuonna 2026. Tämä moderni sairaala tarjoaa huippuluokan tilat ja teknologian, jotka tukevat sekä potilaiden, että henkilökunnan hyvinvointia. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana suunnittelemassa ja kehittämässä tulevaisuuden hoitotyötä.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat on leikkauspotilaan akuutin vaiheen hoidon suunnittelu ja toteutus sekä kuntoutumisen tukeminen. Lähihoitajana yhtenä keskeisenä alueena on potilaan hyvä perushoito sekä potilaan aktiivista kuntoutumista toimenpiteestä. Potilaan ja hänen läheisten tuki on erittäin merkittävä osa työtäsi. Toivomme, että kehität innostuneesti hoitotyötä.

Teemme nopeita päätöksiä, palvelemme asiakkaitamme laadukkaasti ja toimimme vastuuntuntoisesti sekä luotettavasti. Toivomme, että nautit niin tiimityöstä kuin itsenäisestä työskentelystä. Työssäsi tarvitset kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Yksikkömme on koulutusmyönteinen ja omaksumme nopeasti uusia toimintatapoja. Kyseessä on kolmivuorotyö. Voit vaikuttaa työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
-Lounasetu
-Työmatkaetu
-Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
-Työterveys Terveystalossa
-Ilmainen pysäköinti
Määräaikaisessa työsuhteessa edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaisesti.

Edistämme hakua joustavasti ja saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksen siis mahdollisimman pian, kuitenkin hakuajan päättymiseen mennessä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2421,99 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Palvelusajan perusteella määräytyy myös lomapäivien kertymä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on käytössä.

Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620233/fi_FI