Apulaisylilääkäri, hallinnollinen, virka, tervey, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme hallinnollista apulaisylilääkäriä johtamaan ja kehittämään terveyden ja sairaanhoidon palveluita. Hakija voi ilmoittaa kiinnostuksen viran ensisijaisesta sijoituspaikasta.

Hallinnollinen apulaisylilääkäri vastaa toimintakokonaisuudelle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta sekä kehittää ja uudistaa asiakas- ja potilasprosessien kokonaisuuksia. Hän toimii apulaisylilääkäreiden tukena toiminnan kehittämisessä ja alueellisessa yhtenäistämisessä. Lisäksi tehtävään sisältyy lääkäreiden rekrytointia ja sijoittelua alueille yhdessä ylilääkärin kanssa.

Tehtäviin sisältyy myös ylilääkärin vastuulle kuuluvia tehtäviä siten kuin työjaosta sovitaan ylilääkärin kanssa. Työaika jakautuu potilastyöhön ja lähijohtajan työhön. Hallinnollinen apulaisylilääkäri toimii ylilääkärin alaisuudessa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää kokemusta eri henkilöstöryhmien välisestä moniammatillisesta yhteistyöstä sekä näyttöä tuloksellisesta lähijohtamisesta ja esihenkilötyöstä. Arvostamme hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, aloitteellisuutta ja organisointikykyä. Eduksi katsotaan kokemus toiminnan kehittämisestä, kiinnostus jatkuvaan toiminnan laadun arvioitiin sekä tiedolla johtamiseen esihenkilötyössä sekä kokemus ja kiinnostus hoitoketjutyön ja hoidon jatkuvuuden kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619111/fi_FI