Kokki, Karhunkierros Luontokeskus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 17.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme erämaahotelliimme kokkia tulevalle talvisesongille.
Hotellimme on avoinna marraskuun lopulta pääsiäiseen asti, joka päivä. Tarjoamme asiakkaillemme lounasta ja päivällistä viikon jokaisena päivänä. Ravintolassamme tarjotaan mutkatonta ja kohtuuhintaista ruokaa ja pyrimme käyttämään mahdollisuuksien mukaan paikallisia raaka-aineita.
Työpäivien pituus ja viikottainen työaika on sovittavissa.
Asiakaskuntamme on monipuolinen, majoittujien ja kahvila-asiakkaiden lisäksi palvelemme erilaisia ryhmiä, ja toteutamme tilausruokailuja ravintolasalin lisäksi myös maastoon.
Sijaintimme Oulangan kansallispuiston kupeessa edellyttää ennakointikykyä ja suunnitelmallisuutta.
Leivontataidosta plussaa, olemme ylpeitä siitä, että vitriinissä olevat myyntituotteemme on valmistettu paikan päällä.
Työ on itsenäistä, ja tilanteet muuttuvat lennossa, niin kuin matkailualalla usein käy. Etsimällämme henkilöllä on jo aiempaa kokemusta kokin työstä, ja hyvä paineensietokyky, sekä positiivinen asenne.
Kokin tehtäviin kuuluu myös raaka-aineiden tilaus ja ruokalistojen suunnittelu.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:karoliina@basecampoulanka.fi