Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Miilin kielikyl, Sipoon kunta Sibbo kommun
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko varhaiskasvatus sinulle sydämen asia?
Haluatko olla mukana kehittämässä pedagogiikkaa lämminhenkisessä ja välittävässä kunnassa?

Tule meille töihin!
Haemme nyt Miilin kielikylpyesikouluun Söderkullassa

VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAA 31.7.2025 saakka, aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Etsimme innokasta ja vastuullista, tiimityöskentelystä kiinnostunutta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa, jolla on vahva ruotsinkielentaito. Tehtäviisi kuuluvat esikouluryhmässä erilaiset hoito- ja kasvatustehtävät. Osallistut lasten varhaiskasvatuksen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Sipoon varhaiskasvatuksessa kehittämistyö on joustavaa, pitkäjänteistä ja kokonaisvaltaista, ja siinä painottuu leikkiin ja liikkumiseen innostava toimintakulttuuri. Meidän vahvuuksiamme ovat luonnonläheisyys ja kaksikielisyys. Panostamme osaamiseen sekä lasta arvostavaan työtapaan.

Miksi valitsisit juuri Sipoon?
- sinun työhyvinvoinnistasi välittävä työnantaja ja monipuoliset henkilöstöedut
- esimiehen, tiimin ja erityisopettajien vahva tuki
- mahdollisuus kouluttautua ja kehittää omaa ammattitaitoa
- perehdytys työhösi
- monipuoliset välineet, kuten musakärry, liikuntavälinelainaamo sekä muksubussi

Tervetuloa lämminhenkiseen ja innovatiivisen porukkaamme toteuttamaan Sipoon varhaiskasvatusta suurella sydämellä!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus, kuitenkin huomioiden 74 § ja 75 § voimaantulon ja siirtymäsäännökset.
Edellytämme valittavalta erinomaista ruotsin kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä hyvää suomen kielen taitoa. Opetus ja kasvatus ja päivittäinen kommunikaatio lasten kanssa tapahtuu ruotsiksi, mutta vanhempien kanssa kommunikoimme suomeksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2527,17e/kk + mahdolliset lisät.
Valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen ennen työn aloittamista.

Hakemukset pyydetään jättämään 23.9.2024 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, jätäthän hakemuksesi pian. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/618619/fi_FI