Tuotantotyöntekijöitä päivävuoroon, Biisoni Pohjanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kansainvälinen energia-asiantuntijayritys VEO Oy tarjoaa sähköistys- ja automaatioratkaisuja sähkön hyödyntämiseen, tuotantoon, siirtoon ja jakeluun. VEO tytäryhtiöineen työllistää yhteensä 500 alansa ammattilaista, joista 350 henkilöä työskentelee yrityksen päätoimipisteessä Vaasassa. Lisätietoja www.veo.fi

Haemme asiakkaallemme VEO:lle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin tehtäviin määräaikaisiin työsuhteisiin

Mitä tulisit meillä tekemään?

Etsimme joukkoomme uusia ja innokkaita tekijöitä erilaisiin kokoonpano- ja viimeistelytehtäviin. VEO:lla pääset osaksi tuotantotiimiämme, jossa vastaat erilaisten kojeistojen kasauksista. Kokoonpanossa ja viimeistelyssä pääset kalustamaan keskuskokoonpanot, työtehtävä sisältää mm. erilaisten komponenttien ja johtojen kytkentää.

Millaista henkilöä etsimme?

Toivomme sinulta löytyvän työkokemusta esim. kokoonpanon tai asennustyön parista. Voit olla hankkinut osaamisen myös harrastuksen kautta. Työssäsi VEO:lla tulet käyttämään päivittäin erilaisia käsityökaluja, joten sinun tulee uskaltaa tarttua niihin ja käyttää työkaluja sujuvasti.

Arvostamme reipasta sekä omatoimista asennetta tuotannon työtehtäviä kohtaan. Kokoonpano- ja viimeistelytehtävät sisältävät myös erilaisia kytkentöjä piirustusten mukaisesti, joten aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä sähköalan tausta katsotaan eduksesi.

Mitä tarjoamme?

VEO:lla pääset kehittymään omaan tahtiisi. Alkuun saat tarvittavaa opastusta ja kokemuksen karttuessa pääset haastavampiin tehtäviin. Kokoamme pääsääntöisesti erilaisia sähköisiä kaappeja erilaisten asiakkaiden tarpeisiin, joten työssäsi pääset näkemään konkreettisesti kätesi jäljen valmiiden kaappien muodossa. Työaika on ma-pe, päivätyö liukuvalla työajalla. Työtä saa tehdä modernissa työympäristössä niin yksin kuin ryhmässäkin, riippuen työpisteestä. Palkkaus teknologiateollisuuden tes + tuotantopalkkiot.

Kiinnostuitko?

Kuulostaako tämä juuri sinun seuraavalta työpaikaltasi? Loistavaa! Annathan meidän kuulla itsestäsi laittamalla hakemuksesi pikaisesti, mutta kuitenkin viimeistään 29.9.2024 mennessä. Työ alkaa mahdollisimman pian!

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Pohjanmaan kanssa, joten jos haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä: Roope Takala, p.0504752852 tai roope.takala@biisoni.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.biisoni.fi/jobs/4955234-tuotantotyontekijoita-paivavuoroon-veo-oy