Ohjaaja, Savas-Säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ohjaaja, Pihkapuiston toimintakeskus, Mikkeli
Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde 21.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tule tekemään merkityksellistä työtä huipputiimissä! Pihkapuiston toimintakeskuksessa järjestetään päivätoimintaa keskiasteisesti ja vaikeasti kehitysvammaisille henkilöille. Ohjaajan työhön kuuluvat kaikki asukkaan itsemääräämisoikeutta ja selviytymistä tukevat tehtävät. Ohjaaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä asiakkaan verkostojen ja esim. palvelukodin kanssa. Ohjaajan työhön kuuluvat perushoidolliset tehtävät myös palvelukodeissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän yksikössämme.
Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan koulutusta (esim. sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja). Huomioimme hakijoissa myös opintonsa loppusuoralla olevat opiskelijat. Savaslaisena saat hyvän perehdytyksen ja mahtavan työryhmän tuen, Epassi Flex -edun, työterveyshuollon sekä hyvät mahdollisuudet kehittää työssä tarvittavaa osaamista koulutuksilla (esim. AVEKKI, kommunikaatio ja vuorovaikutus, autismi, kehitysvammaisuus, LOVe ja kirjaamiskoulutus).
Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä tartuntalain (55 §) mukaista selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.

Hae työpaikkaa osoitteesta