Sosiaalityöntekijä, Lapsiperheiden sosiaalityö, T, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn lapsiperheiden parissa, jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään omaa asiantuntijuuttasi ja osaamistasi yhdessä moniammatillisen, positiivisen ja asiakaslähtöisen tiimin kanssa.
Lapsiperhesosiaalityössä toimit lasten ja heidän perheidensä omatyöntekijänä. Meillä työskennellään erityistä tukea tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä kanssa. Työn keskiössä on lapsi ja hänen läheisverkostonsa. Työ on pitkäjänteistä ja vuorovaikutteista työtä asiakkaiden kanssa. Lapsiperhesosiaalityössä toimitaan useilla rajapinnoilla ja tiivistä yhteistyötä tehdään paitsi asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa niin myös laajasti erilaisten julkisten, yksityisten ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Työ on monipuolista asiantuntijatyötä, jossa asiakas on keskiössä.
Työ edellyttää reflektoivaa ja arvioivaa työotetta, kykyä itsenäiseen harkintaan ja päätöksentekoon, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, halua kehittyä ja työhön kuuluvien lakien hallintaa.

Yksikössämme työskentelee sosiaalityöntekijöitä, perheohjaajia, perhetyöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, toimistosihteeri ja johtava sosiaalityöntekijä. Työskentelemme systeemisen tiimimallin mukaisesti ja yksikkö on jaettu kahteen systeemiseen tiimiin, jotka kokoontuvat viikoittain. Tiimeissä meillä on käytettävissämme perheterapeutti. Työyhteisömme on vahvasti toisia tukeva ja huomioiva ja teemme työtä pitkälti työparityönä. Tukea saat myös lähiesihenkilöltäsi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus.

Vaatimuksena lisäksi sosiaalialan työkokemus, oma-aloitteisuus, muutosmyönteisyys ja asiakaslähtöinen työote.

Arvostamme ammattitaidon lisäksi positiivisuutta ja yhteistyötaitoja. Monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi.
Työhyvinvointiasi tukevat säännölliset työnohjaukset, koulutus- ja kehittämispäivät. Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Työtilamme sijaitsevat Turun keskustassa, osoitteessa Linnankatu 23. Työpaikan saavutettavuus on hyvä ja muut palvelut lähellä. Meillä on mahdollisuus tehdä jonkin verran etätyötä ja työaika on liukuva.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-741-24/fi_FI