Barista, Oy Skinnvest Ab / Robert's Coffee
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ROBERT'S COFFEE - HAKEE KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ / BARISTAA ROBERT'S COFFEE JUGENDIIN, HELSINKIIN

Robert's Coffee-ketju tunnetaan erittäin korkeatasoisista tuorepaahdetuista suodatinkahveista, erikoiskahveista, laajasta teevalikoimasta sekä nykyään myös artesaanijäätelöstä. Laadun ympärille rakentuva Suomalainen coffee shop-brändi tunnetaan myös maailmalla jo 30 vuoden ajalta. Suomalaisella perheyhtiöllä on maailmanlaajuisesti reilut 100 korkeatasoista coffee shopia. Jos koet olevasi henkilö, joka haluaa olla kehittämässä ja rakentamassa Suomessa ja maailmalla niin olet juuri se, jota haemme.

Haemme reipasta kahvilatyöntekijää / baristaa
Robert's Coffee Jugend avattiin keväällä 2017. Sijaitsemme aivan Helsingin ydinkeskustassa Pohjoisesplanadilla. Haemme nyt kahvilaamme kokoaikaista baristaa, kenellä on tahtoa ja taitoa menestyä Robert's Coffeen lippulaivassa.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta ja osaamista ravintola-alalta, tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, asenne ratkaisee. Perehdytämme ja koulutamme tehtäviin jokaisen meillä aloittavan työntekijän. Sinulta tulisi löytyä tarvittavat pätevyydet mm. hygienia- ja anniskelupassi.

Baristoiltamme edellytämme asiakaspalvelulähtöistä, iloista ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Luot positiivista ilmapiiriä ympärillesi ja omaat hyvät tiimitaidot. Hoidat työtehtäväsi tunnollisesti ja oma-aloitteisesti. Sinulta tulisi löytyä paineensietokykyä työskennellä hektisessä ympäristössä. Laatu on meille tärkeää asiakaspalvelussa, työssä ja tuotteessa.

Saat tueksesi ammattitaitoisen ja mukavan työporukan, sekä mahdollisuuden kehittää toimintoja mielenkiintoisessa ympäristössä, kotimaisessa perheyrityksessä.
Haemme työsuhteeseen osa-/kokoaikaista baristaa.
Hae työntekijäksi lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen

piia.puhakainen@robertscoffee.com 30.9.2024 mennessä. Paikka täytettään heti sopivan henkilön löydyttyä. Otsikoi hakemuksesi Robert's Coffee Jugend- barista
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:piia.puhakainen@robertscoffee.com