Sairaanhoitaja (laiva), keikkatyö, Tallink Silja Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme sairaanhoitajaa eri pituisiin keikkatöihin Silja Serenadelle ja Baltic Princessille. Laivan sairaanhoitajana vastaat osaltasi matkustajien ja henkilökunnan akuutista sairaanhoidosta sekä henkilökunnan työterveysasioista.
Laivalla työskentelet vuorollasi ainoana terveydenhuollon ammattilaisena. Esihenkilösi on laivan päällikkö. Toimit kiinteässä yhteistyössä henkilöstöpalveluiden työkykypäällikön ja työterveyshuollon asiantuntijoiden kanssa.
Edellytykset tehtävään:

sairaanhoitajan pätevyys
vahvaa akuuttisairaanhoidon kokemusta
työterveyshoitajan pätevyys katsotaan eduksi
vahvaa suomen kielen osaamista (työ- ja turvallisuuskieli)
tehtävään soveltuva ruotsin- ja englanninkielentaito

Olet paineensietokykyinen, oma-aloitteinen ja itsenäisen työotteen omaava. Toimit sujuvasti muuttuvissa tilanteissa, sinulla on valmius potilaan tilan arviointiin ja nopeaan päätöksentekoon sekä osaat pyytää hoito-ohjetta lääkäriltä tilanteen niin vaatiessa. Otat vastuun asiakkaan ja työyhteisön parhaaksi. Sinulla on halu kehittyä työssäsi, joustava asenne sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.
Tallink Silja on joustava työnantaja ja panostaa laadukkaaseen toimintaan. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme suomalaisen ulkomaanliikenteen matkustaja-alussopimusta. Tarjoamme merellä työskenteleville kilpailukykyisiä etuja, kuten hyvät palkkaehdot, sekä suuren konsernin kattavat matkustus- ja ostoedut.
Kansainvälisten pätevyysvaatimusten mukaan on kaikilla laivatyöhön otettavilla oltava voimassa oleva passi ja lääkärintodistus meripalvelua varten.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Baltic Princess sairaanhoitaja nurse.BalticPrincess@tallinksilja.com Silja Serenade sairaanhoitaja nurse.serenade@tallinksilja.com työkykypäällikkö Johanna Weckström (0505817420) johanna.weckstrom@tallinksilja.com

Hae tehtävää oheisella hakukaavakkeella, kuitenkin viimeistään 29.9.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä.

Tallink Silja Oy on osa Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Iloiseen työntekijäjoukkoomme kuuluu koko konsernissa noin 5000 henkilöä. Tallink Silja Linen laivat liikennöivät Helsingistä Tallinnaan ja Helsingistä Ahvenanmaan kautta Tukholmaan ja Kapellskäriin sekä Tallinnasta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Tallink Silja Oy toimii Helsingissä ja Turussa sekä tytäryhtiö Sally Ab Maarianhaminassa. Yritys työllistää maalla noin 250 ja merellä noin 700 henkilöä.
Tallink Grupp on listattu Tallinnan pörssissä vuodesta 2005 ja Helsingin pörssissä joulukuusta 2018 alkaen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://web103.reachmee.com/ext/I021/1745/main?site=15&validator=78c0027ada100c577d067be505d6bdd2&lang=FI&rmpage=job&rmjob=419&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol