Rakennussiivooja Vaala, Ammattiturva Oulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rakennussiivooja Vaalaan:

Etsimme nyt asiakkaallemme pikaisella aikataululla rakennusiivoojaa Vaalaan. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta rakennussiivouksista sekä rakennustyömaalla toimimisesta. Eduksi katsomme myös kokemuksen loppusiivouksista sekä P1-siivouksista. Työtehtäviisi kuuluvat työmaan yleiset siivous- ja puhdistustyöt, pölynhallinta, imurointi, yläpölyjen poistoa, rakennusjätteiden käsittelyä sekä erikoispuhdistuksia. Jätä hakemus mahdollisimman pian, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Vaatimukset:

Aikaisempi kokemus rakennussiivouksista
     Oma-aloitteinen asenne
     Valmius reissutöihin
     Voimassaoleva työturvallisuuskortti
     Ajokortti

Eduksi katsomme:

Alan aikaisempi kokemus
     P1-kokemus

Yhteydenotto:

Jos tunnet, että olet etsimämme henkilö tähän tehtävään, ota rohkeasti yhteyttä. Soita meille tai lähetä sähköpostia alla oleviin yhteystietoihin.

Yhteystiedot:

Puhelin: 044 445 5012

Sähköposti: oulu@ammattiturva.fi

Olemme kasvava henkilöstöalan yritys, jonka visio on rakentaa kestävää työelämää sekä työntekijöille että työnantajille. Tavoitteenamme on luoda uudenlainen työympäristö, jossa työntekijät ja työnantajat voivat kehittyä haluamallaan tavalla. Toimimme Oulussa ja sen lähialueilla rakentamisen, kaivosalan sekä muiden teollisuudenalojen parissa. Armstrong Ammattiturva tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden uudenlaiseen ammattipolkuun ja kehittymiseen erilaisissa itseään kiinnostavissa työtehtävissä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://armstrong.likeit.fi/apply/5252971