Controller (talouden palvelut, Jyväskylä), Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Palkkaus: 3828,71€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keski-Suomen hyvinvointialueen talouspalvelut toimii johdon tukena talouden suunnittelussa ja seurannassa sekä konsernitason talousjohtamisessa. Talouden palveluissa työskentelee noin 50 talouden ammattilaista. Talouden peruspalvelut meille tuottaa kumppanimme Monetra Oy.

Haemme joukkoomme kahta

CONTROLLERIA

monipuolisiin talouden suunnittelun tehtäviin vakituiseen työsuhteeseen.

Controllerinamme
   - Toimit oman palvelukokonaisuuden talousasiantuntijana ja palvelutoiminnan johdon tukena ollen vahvasti mukana niin arjen talouden kysymyksissä ja analysoinnissa kuin vuosikellon mukaisissa talouden tehtävissä. Näitä tehtäviä koordinoit, valmistelet ja toteutat yhdessä palvelujohdon sekä talouden tiimien kanssa.
   - Analysoit ja raportoit toimintaa ja taloutta.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta taloushallinnon prosesseista ja tehtävistä. Arvostamme myös julkistalouden osaamista sekä tietojärjestelmiin liittyvää osaamista (esim. P2P-järjestelmä, taloushallinnon tietojärjestelmät ja raportointijärjestelmät), kirjanpidon ymmärrystä sekä Office 365 -ohjelmistojen tuntemista. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Toivomme sinulta myös palvelulähtöistä analyyttista ajattelutapaa, ongelmanratkaisukykyä, palveluasennetta sekä kykyä itseohjautuvaan toimintaan. Koska työtä tehdään paljon erilaisissa verkostoissa, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat tarpeen.

Vaikka roolisi on heti startista lähtien varsin vastuullinen ja itsenäinen, ei apua ja työkavereita puutu: teet tiivistä yhteistyötä erityisesti koko taloustiimin controllereiden kanssa, mutta myös oman talouden vastuualueesi palvelualuejohdon kanssa. Tässä tehtävässä näet laajasti hyvinvointialueen toiminnan. Toimitilamme sijaitsevat Jyväskylässä ja tehtävässä on mahdollisuus etätyöhön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät hyvinvointialueen yleisen työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (HYVTES). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Jätäthän hakemuksesi ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä hyödyntäen järjestelmän hakemuspohjaa.

Tervetuloa meille töihin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620180/fi_FI