Mediaohjaaja, Lappeenrannan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mediaohjaajana autat ja opastat kirjaston asiakkaita sähköisessä asioinnissa, digitaalisissa palveluissa ja laitteiden käytön kanssa. Työhösi sisältyy sekä henkilökohtaista neuvontaa että ryhmien ohjausta verkkopalveluiden ja -sisältojen käytössä. Tehtävän painopiste on vanhusten, vammaisten ja muiden erityisryhmien digituessa sekä heidän tarvitsemiensa palveluiden kehittämisessä. Verkostoidut ja teet yhteistyötä muiden alueen toimijoiden kanssa. Työpisteesi on pääkirjastossa, mutta viet tukea myös lähikirjastoihin, joten oma auto helpottaa työn hoitamista.

Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, joustavuutta ja tiimihenkeä. Työn hoitaminen edellyttää tieto- ja viestintätekniikan osaamista, sujuvaa suomen kielen hallintaa sekä hyviä ohjaus- ja vuorovaikutustaitoja. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen tai korkea-asteen tutkinto, arvostamme kokemusta ict-kouluttajan ja/tai kirjastoalan tehtävistä sekä erityisryhmien kanssa työskentelystä.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619933/fi_FI