Sosiaaliohjaaja, Lapsiperheiden sosiaaliohjaus, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Palkkaus: 2928,39€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako sinua työ lapsiperheiden kanssa? Haemme nyt mahtavaan tiimiimme itsenäiseen työhön kykeneviä sosiaalialan ammattilaisia.

Lapsiperheiden sosiaaliohjaus on 0-16 -vuotiaiden lasten perheille tarkoitettua tukea, ohjausta ja neuvontaa eri elämäntilanteissa, vanhemmuuteen ja lasten kasvattamisen liittyvissä kysymyksissä.

Nyt haussa oleva virka sijoittuu sosiaaliohjaus 2 työyksikköön, joka toteuttaa suunnitelmallista sosiaaliohjausta 7-16 -vuotiaiden lasten perheissä. Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu suunnitelmallisen työn lisäksi yksilöhuollon päätöksenteko ja verkostotyö sekä palvelutarpeen arviointi. Sosiaaliohjaaja voi toimia myös asiakkaan omatyöntekijänä.

Lapsiperheiden kotipalvelun ja sosiaaliohjauksen yksikössä työskentelee yhteensä noin 70 sosiaaliohjaajaa. Palvelu on jaettu alueellisiin moniammatillisiin tiimeihin, joita kutakin johtaa johtava sosiaaliohjaaja. Työn tukena sinulla on esihenkilön lisäksi osaava ja ystävällinen työryhmä, sekä työnohjaus.

Työyksikön työpisteet sijoittuvat Helsingin eri alueille. Nyt haemme sosiaaliohjaajaa Vuosaaren perhekeskukseen. Palvelua toteutetaan perhekeskuksen aukioloaikoina 7-19.

Työ alkaa 30.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
hyviä yhteistyö-, tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, sekä itsenäisen työotteen hallintaa,
kokemusta lasten, sekä lapsiperheiden vanhempien kanssa työskentelystä,
myönteistä asennetta työn kehittämiseen ja
mahdollisuutta iltatyöhön.

Luemme eduksi:
neuropsykiatrisen osaamisen,
sosiaalihuollon prosessien tuntemisen,
toisen kotimaisen tai vieraan kielen taidon ja
eri kulttuurien tuntemuksen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-01-609-24