Muu kotiapulainen tai -siivooja, Cloudberry Dreams Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 30.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Arctic Apartments & Villas tarjoaa Rovaniemen alueella kalustettuja koteja vuokralle eri pituisiin vuokrasuhteisiin. Etsimme talvisesonkiin 2024-2025 ja erityisesti ajalle 20.12-6.1 avuksemme luotettavaa ja oma-aloitteista, itsenäiseen työhön kykenevää ja tarkkasilmäistä henkilöä. Työ on enimmäkseen asuinhuoneistojen ylläpitosiivousta, järjestelyä sekä vuoteiden sijaamista. Työhön voi sisältyä myös mattojen tamppausta sekä saunan ja ikkunoiden pesua kuten myös jonkin verran aamupalojen valmistusta ja tarjoilua yksityisissä tiloissa sisältäen asiakaspalvelua. Siivoustyössä käytämme ekopesuaineita.

Ympäristöystävällisyyden ja asiakasystävällisyyden lisäksi puhtaus on yksi yrityksemme arvoista, ja sen vuoksi edellytämme työntekijältämme kykyä päästä siivoustyössään tasalaatuiseen sekä kriteeriemme mukaiseen lopputulokseen riittävän tehokkaasti. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi sekä aiempi työkokemus hotelli- ja majoitusalalta, kuten keittiö - ja ravintolatyöstä tai kerrossiivouksesta. Työkokemusta tärkeämpää on työntekijän oma itsenäinen asenne, luotettavuus ja ripeä työtahti sekä hyvälaatuinen työnjälki. Jos vielä omaat iloisen ja positiivisen otteen elämään sekä sinulta löytyy "maalaisjärkeä", olet etsimämme.

Työ alkaa perehdytyksellä sovitusti loka-joulukuussa 2024 sopivan henkilön löytyessä. Työskentelyaika on pääasiassa välillä klo 11-16, mutta voi vaihdella päivittäin. Edellytämme hakijalta valmiuden olla töissä ajalla 20.12-6.1, pyhäpäivät mukaan lukien. Työvuorot on tiedossa n. 2-4 viikkoa etukäteen.

Työkohteet sijaitsevat Rovaniemen alueella. Oma ajoneuvo ei ole välttämätön, mutta suotavaa. Työntekijän tulee pystyä siirtymään siivouskohteesta toiseen itsenäisesti. Työaika vaihtelee viikoittain ja kausittain, työtunteja on keskimäärin noin 20-40 h/kk. Työtunnit ovat osittain joustavasti sovittavissa, joten työ soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai jo jotain muuta osa-aikaista työtä tekevälle, kunhan on valmius työskennellä ajalla 20.12-6.1, pyhäpäivät mukaan lukien.

Palkkaus ja ehdot ovat aina vähintäänkin kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaiset. Kokemuksen ja näyttöjen perusteella palkka tarkistetaan viimeistään koeajan jälkeen. Olemme reilu palkanmaksaja ja valmiita maksamaan ammattitaidosta ja joustavuudesta, joten laitathan rohkeasti palkkatoiveesi sekä myös CV:si työhakemuksesi liitteeksi.

Lisätietoja saat: Maria Laajanen P. +358 40 410 9246 (ark. 10-18) / maria.laajanen@arcticapartments.fi. Ensisijaisesti yhteydenotot sähköpostitse CV:n kera.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:maria.laajanen@arcticapartments.fi