Myyntineuvottelija osa-aikainen / Opiskelijat, Myyntitalo Routa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
YHDISTÄ TYÖ JA OPISKELUSI HELPOSTI MEILLÄ......ETÄTYÖNÄ!!!!

Palkkaamme uusia Routalaisia mukaan meidän positiiviseen ja kasvavaan joukkoomme! Voit työskennellä joko Ruoholahdessa sijaitsevalla toimistollamme tai ETÄNÄ OMASTA KOTOASI KÄSIN MISTÄ PÄIN SUOMEA TAHANSA!!!

Aiempaa kokemusta et tarvitse, sillä jokainen valittu koulutetaan työhön ja jokainen saa myös tarvitsemansa tuen työssä menestymiseen!

Miksi opiskelun ja työn voi meillä yhdistää erittäin helposti? Siksi, että meillä jokainen työntekijä saa itse päättää kuinka monta tuntia viikossa tai kuukaudessa työskentelee ja myös minä kellon aikoina! Tämän joustavammaksi ja helpommaksi ei palkan ansaitsemista opiskeluiden ohella voi tehdä!

Maksamme jokaiselle tuntipalkan sekä myyntiprovisiot, joten palkkaus on varmasti hyvä!

Meillä työskentelyyn liittyy aina myös erilaisia leikkimielisiä kilpailuja joissa voit voittaa huikeita palkintoja! Voittaakseen ei tarvitse olla Myyntitykki Mynttinen vaan myös tuuri näyttelee kilpailuissa oman osansa.

Nyt käynnissä Elo - Syyskyyn osa-aikaisten oma rekrytointikampanja, jossa voit voittaa läppärin tai iphonen!!!

Mikäli koet olevasi perus positiivisen asenteen omaava ja ennen kaikkea haluat ansaita helposti rahaa ilman, että opiskelusi tai harrastuksesi kärsivät, niin hae heti!

Hae osoitteessa https://www.myyntitalorouta.fi/hae-toihin/ tai käytä työnhaun "moottoritietä" ja laita WhatsApp -viestiä Jyrkille 0400 879 693, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!

Myyntitalo Routa Oy on Pohjoisesta Suomesta juurensa kasvattava myynnin ammattilaisyritys. Olemme ASML:n jäsen ja meillä on liiton myöntämä Reilu Työnantaja -status. Yrityksenä arvostamme reilua, rehtiä ja suoraselkäistä toimintaa, jossa töitä tehdään aina tosissaan muttei ikinä totisesti!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jyrki.kajava@myyntitalorouta.fi