Huoltoesimies, varaosat, Raskone Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mukavassa työporukassa työnteko on hauskempaa!

Etsimme tiimiimme huoltoesimiestä varaosapainotteiseen tehtävään tai henkilöä varaosamyyjän oppisopimuskoulutukseen Lappeenrannan korjaamolle.

Tehtävässä mahdollistat korjaamotöiden sujuvuuden sopivilla, oikea-aikaisesti toimitetuilla varaosilla. Työtehtäviä ovat lisäksi esimerkiksi varaosien lisätilaukset ja myynti, saapuvan tavaran vastaanotto ja hyllytys sekä varaosapalautusten ja takuiden käsittely.

Olemme valtakunnallisesti toimiva luotettu hyötyajoneuvojen korjaamoketju. Edustamme Mercedes-Benz ja Sisu-merkkejä, mutta työskentelemme myös muiden valtamerkkien parissa. Toimintamme kulmakiviä ovat luotettavuus, työn korkea laatu ja asiakaslähtöinen palvelu.

Sinustako uusi vahvistus Raskonen tiimiin?

Etsimämme henkilö on kiinnostunut autoalasta ja motivoitunut oppimaan uutta ja kehittymään työssään. Tehtävän haltuunotto edellyttää lisäksi hyvää tietotekniikkaosaamista. Tehtävä sopii sinulle, joka nautit vaihtelevasta ja nopeatempoisesta työstä. Henkilönä sinulla on hyvät organisointitaidot ja osaat koordinoida useamman asian edistymistä samanaikaisesti. Hyvän paineensietokyvyn ansiota pystyt toimimaan tehokkaasti myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Voit olla valmis tekijä, jolla on jo tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta autoalalta tai vasta alalle pyrkivä tulevaisuuden ammattilainen, jolloin tehtävän haltuunotto edellyttää oppisopimuskoulutuksena suoritettavaa varaosamyyjän tutkintoa. Koulutuksen aikasilta työpäiviltä maksetaan palkkaa. Hyväksytysti suoritettu koulutusohjelma mahdollistaa vakinaistamisen varaosamyyjän tehtävään.

Mitä Raskone tarjoaa sinulle?

Tarjolla on monipuolinen tehtävä mukavassa ja reilussa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja näkemään konkreettisesti työn tulokset.

Vaikka töissä on kivaa pitää elämässä olla muutakin. Siksi haluamme omalta osaltamme mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhdistämisen joustavasti ja näin tukea työntekijöitämme elämän eri tilanteissa. Vuosittaisella liikunta- ja terveysedulla kannustamme henkilöstöämme aktiiviseen ja palauttavaan vapaa-aikaan.

Vierailemalla osoitteessa raskone.fi/ura-raskoneella löydät lisätietoa meistä työnantajana sekä monta hyvää syytä liittyä joukkoomme.

Heräsikö kiinnostus? Jos vastaus on kyllä, niin odotamme innolla hakemustasi. Meille haet helposti osoitteessa rekry.raskone.fi Hae-painikkeen kautta, vain muutamaan kysymykseen vastaamalla.

Hakuaika päättyy 30.9.2024. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja palkkaamme henkilön tehtävään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Sami Pihl, p. 010 2320 611, sami.pihl@raskone.fi.

Tervetuloa osaksi noin 500 henkilön mutkatonta ja nopeasti toimeen tarttuvaa, aina asiantuntemuksella hommansa hoitavaa porukkaamme! Hyötyajoneuvojen moniosaaja Raskone Oy keskittyy siihen, että kuorma- ja pakettiautot sekä perävaunut kiertävät tehokkaasti teillä. Olemme valtakunnallinen monimerkkikorjaamoketju, joka hoitaa ajoneuvokaluston kunnossapidon niin alustan, päällirakenteiden kuin varusteiden osalta. Monipuolisen toiminnan ja palvelun avulla kalusto pysyy kattavasti hyvässä kunnossa. Raskone kuuluu pörssiyhtiö Relais Group Oyj -konserniin.

raskone.fi - Intohimolla ja taidolla
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/c6ce079c-0de3-4052-9630-1a763cc1aad1