Sairaanhoitaja, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sairaanhoitaja! Haluatko toimia hoivakodin sairaanhoidollisena asiantuntijana?

Haemme nyt Palvelukoti Kivipuistoon sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Maksamme tehtävästä 1000€ rekrytointibonuksen sekä saatavuuslisää 216€/kk!

Lue tehtävästä alta lisää ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Palvelukoti Kivipuisto työpaikkana

Palvelukoti Kivipuisto on 63-paikkainen yksikkö Järvenpäässä, jonka asukaskunta koostuu pääsääntöisesti ikäihmisistä, mutta yksikössä on myös pieni 11-paikkainen mielenterveysyksikkö. Palvelukoti on jaettu neljään osaan: ympärivuorokautista hoivaa tarjoavat muistisairaiden ryhmäkoti ja monisairaiden ryhmäkoti, hiukan kevyempää hoivaa tarjoava yhteisöllinen asuminen sekä mielenterveyskuntoutujien ryhmäkoti. Monipuolinen asukaskunta tarjoaa sinulle oivat mahdollisuudet kehittää ja hyödyntää ammatillista osaamistasi laaja-alaisesti. Meille tärkeää on yhteisöllisyys ja lämminhenkisyys ja arjen askareita tehdäänkin yhdessä, asukkaita asiakaslähtöisesti osallistaen.

Tutustu kotimme arkeen lisää sivuiltamme: Palvelukoti Kivipuisto!

Sairaanhoitajan tehtävä meillä

Sairaanhoitajana toimit tiimin sairaanhoidon asiantuntijaroolissa kehittäen hoitotyötä asukkaan näköiseksi. Saat toteuttaa omaa sairaanhoidollista vastuualuettasi itsenäisesti ja laajentaa työnkuvaasi kiinnostuksesi mukaan. Osallistut aktiivisesti arjen hoitotyöhön ja sen laadun kehittämiseen. Olet mukana lääkäriyhteistyössä, lääkehoidon turvallisessa toteuttamisessa sekä asukkaiden toimintakyvyn arvioinnissa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Tehtävässä toimit ikäihmisten parissa, ja arvostammekin vankkaa osaamista vanhustyöstä. Kokemus mielenterveyskuntoutujien kanssa toimimisesta katsotaan eduksi.

Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Työaika voi olla sopimuksen mukaan joko arkiaamua tai 2-vuorotyötä painottuen arkiaamuihin, halutessasi voit myös tehdä viikonlopputöitä. Aloitusajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme määräaikaisesti yksikkökohtaista saatavuuslisää 216€/kk.

Lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrytointibonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

Tehtävässä edellytämme

-sairaanhoitajan tutkintoa
-voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
-vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-tasoa)

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi tulemme edellyttämään työntekijöiltämme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, SATS Online -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 30.9. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönjohtaja Mervi Luukkonen, puhelimitse 050-3258165 tai sähköpostitse mervi.luukkonen@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4943781-sairaanhoitaja-palvelukoti-kivipuisto