Autonasentaja, huoltokorjaamo, HeadCount Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
AUTONASENTAJIA TAMMER DIESELILLE

Tervetuloa mahtavaan mahdollisuuteen! Etsimme nyt innokkaita ja osaavia ajoneuvoasentajia Tammer Dieselille, joka on erikoistunut moottoreiden ja autojen huoltotoimintaan. Tämä on tilaisuutesi liittyä dynaamiseen tiimiin, jossa pääset kasvamaan ammattilaisena sekä kehittämään taitojasi.

Tammer Diesel tarvitsee:

Kokeneita moottorimekaanikkoja: Etsimme kahta kovan luokan tekijää, joka hallitsee moottorin vaihdot ja muut vaativat huolto- ja korjaustehtävät. Jos pystyt toimimaan itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, olet etsimämme tiimin jäsen!

Tammer Dieselille on tärkeää, että sinulla on oikea ja positiivinen asenne työtä kohtaan ja se tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä entistäkin paremmaksi asiantuntijaksi.

Miksi valita Tammer Diesel? Se tarjoaa erinomaiset henkilöstöedut, ja mahtavat työkaverit! Työpaikka on tunnettu siitä, että henkilöstö viihtyy yrityksen innostavassa ilmapiirissä keskimääräistä paremmin.

Oletko valmis tarttumaan tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja liittyä huipputiimiin? Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro meille KAIKKI tehtävässä tarvittavista taidoistasi ja kokemuksistasi. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään sitä mukaan, kun sopivia tekijöitä löydetään!

Lisätietoja antaa aluepäällikkö Pertti Suuripää HeadCount Oy, +358 50 373 8774. Älä jää odottamaan, vaan astu kohti uutta uraa kanssamme!

Sijainti: Tampere, Pirkanmaa
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.headcount.fi/index.php?action=open&id=10949