Lääketieteellinen johtaja, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Lääketieteellinen johtaja

Mehiläinen konserni etsii nyt joukkoonsa lääketieteellistä johtajaa (Chief Medical Officer) nykyisen johtajamme siirtyessä Mehiläisen sisällä uusiin tehtäviin. Jos sinulla on intohimoa terveydenhuollon laadun ja potilasturvallisuuden kehittämiseen, sekä halua johtaa ja uudistaa, saatat olla etsimämme henkilö!

Lääketieteellisen johtajan tehtäviin kuuluu potilasturvallisuuden ja vaikuttavan hoidon ja hoivan johtaminen konsernitasolla Suomessa ja kansainvälisesti. Hän vastaa lääkäreiden työolojen ja työvälineiden kehittämisestä tiiviissä yhteistyössä vastuulääkäreiden kanssa. Lisäksi lääketieteellinen johtaja omistaa konsernin laatupolitiikan sekä vastaa tieteellisestä tutkimuksesta. Yhdessä laatutiimin kanssa hän integroi potilasturvallisuus- ja laatutyötä yli liiketoimintojen. Tehtäviin kuuluu myös sidosryhmätyö ammattijärjestöjen, median sekä kotimaisten ja kansainvälisten vieraiden kanssa.

Mitä odotamme sinulta:
Vahvaa kokemusta lääketieteellisen laadun ja potilasturvallisuuden johtamisesta sekä viranomaisvalvonnan vaatimuksista

Esihenkilökokemusta terveydenhuollon organisaatiossa

Kokemusta yksityisestä terveydenhuollosta

Kykyä toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa ja viestiä selkeästi sekä medialle että organisaation sisällä

Erikoislääkäritutkintoa ja väitöskirjatasoista tutkimuskokemusta

Kansainvälistä kokemusta asumisen, opiskelun, tutkimuksen, työskentelyn ja/tai kansainvälisten työtehtävien muodossa

Vahvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta ja haluat olla osa Mehiläisen menestystarinaa, lähetä hakemuksesi meille 27.9.2024 mennessä! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää terveydenhuollon laatua ja potilasturvallisuutta yhdessä huippuammattilaisten kanssa Suomessa ja kansainvälisesti. Saat tehtävään erinomaisen perehdytyksen, toimivan työympäristön ja upean mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Tatu Tulokas, puh. 0503935073; 9.-12.9. klo 16-18, 16.-18.9. 17-18 ja 23.-24.9. klo 16.-1730

Tervetuloa Mehiläiseen!

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Helsinki-Arkadiankatu-6/Lketieteellinen-johtaja_R0032795-2/apply