Tulityövahti Kokkolaan, Kokkola, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tulityövahdille hommia Kokkolassa!

Haemme useammalle eri asiakkaallemme tulityövahteja Kokkolaan. Työt ovat aina projektiluontoisia ja töitä on tarjolla sen mukaan, miten asiakkaalla on kohteessa tarvetta tai miten he pääsevät edistämään omia työvaiheitaan. Yleisesti näissä hommissa tehdään pitkää vuoroa esimerkiksi neljä päivää ja sitten on pitkä viikonloppu. Voi olla myös vuorotyötä jos aikataulut painavat päälle ja yritys tekee hommia kahdessa vuorossa. Voit kuitenkin varautua että työvuoro on 10-12h/päivä.

Toisin sanoen, haemme henkilöitä joilla on mahdollisuuksia joustaa työaikojen suhteen. Haemme henkilöitä joilla on pitkä pinna ja tarkkaavainen luonne, olet vastuuntuntoinen ja huolehdit, että sinun työvuorollasi ei vahinkoja satu. Työ voi olla paikoin pitkäveteistä tilanteen valvomista, mutta muista kertoa myös rekryllemme laajasti omasta osaamisestasi sillä paikoin asiakkaallamme on tarjota samassa kohteessa myös muita työtehtäviä. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tulityökorttia sekä kykenet kommunikoimaan suomen kielellä. Sinun tulee olla myös täysi-ikäinen.

Palkkaus tehtävässä on vähintään 12,90/h + tessin mukaiset lisät.

Työtarjouksia tähän tehtävään voi tulla nopealla aikataululla, joten jos kiinnostuit tästä keikkahommasta, laita hakemusta tulemaan niin pääset rekrytoinnissa etenemään henkilöihin, kenelle työtarjous tehdään välittömästi kun asiakkaan aikataulut selkeytyvät. Ennen töiden aloitusta on myös huolehdittava tietyt koulutukset ajan tasalla mutta me opastamme niissä rekryn edetessä.

Tarjoamme tehtävään myös asianmukaiset työvaatteet sekä laadukkaan työsuhteen kanssamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1446721