Lähihoitaja Kuopion yksikköön keikkatyöhön, Kodin Unna Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Unna Kuopion yksikköön lähihoitajaa.

Työ on kokoaikainen. Työtehtäväsi on lähihoitajan työ kotihoidossa, asiakkaiden kotona.

Saat tehdä työtä laadun mukaisesti, omahoitaja periaatteella ja lisäksi saat itse vaikuttaa työaikoihisi.

Toivomme että olet sosiaalinen & vuorovaikutustaitoinen persoona, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Positiivinen ja joustava elämänasenne vie työssämme pitkälle.

Työssä tarvitaan oman auton käyttömahdollisuutta. Kilometrikorvaukset maksamme verohallinnon ohjeiden mukaisesti.

Palkkauksessa käytämme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin toiveena olisi, että mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle innovatiivisen ja kehityskykyisen työyhteisön, jossa on vireä TYHY-toiminta ja pääset itse vaikuttamaan myös työvuorojärjestelyihin.

Mikäli kiinnostuit meistä, niin kysy lisää Sadulta puh 044 355 5481 tai laita suoraan hakemuksesi tulemaan sähköpostilla osoitteeseen satu.jantti@kodinunna.fi

Hakuaikaa on 29.9.2024 saakka, mutta täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile, vaan pistä hakemuksesi tulemaan jo tänään.

Tule joukkoomme, odotamme jo sinua. Olemme Kuopiossa uusi toimija, joten olet avainpaikalla, pystyt vaikuttamaan työyhteisöön, palveluihimme sekä kehittyvään työn sisältöön.

Olemme nopeasti kasvava yritys ja tuotamme monipuolisia kotihoitopalveluita kotisiivouksesta hoiva- ja kotisairaanhoitoon sekä lapsiperheiden palveluihin. Lue meistä lisää www.kodinunna.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:satu.jantti@kodinunna.fi