Työnjohtaja/varaosamyyjä, JA Kone Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme autokorjaamon työnjohtajaa/varaosamyyjää oppisopimuksella. Koulutamme sinusta rautaisen ammattilaisen!
Tässä muutamia asioita, joita työnjohtajan rooliin kuuluu:

Työtilaukset ja aikataulutus: Sinun tehtäväsi olisi vastaanottaa työtilauksia ja varmistaa, että korjaamolla hommat etenevät suunnitellusti. Aikataulutus on kuin tanssin askelmerkit - tärkeää, että kaikki pysyvät tahdissa!
Laadunvalvonta: Autokorjaamossa laatu on avainsana. Sinun pitäisi tarkkailla, että työt tehdään huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Ei haluta, että auton moottori soittaa epävireisesti!
Tiimin johtaminen: Työnjohtajana olet kuin kapellimestari. Sinun täytyy ohjata mekaanikkoja ja muita työntekijöitä, jotta homma toimii kuin hyvin öljytty kone.
Kustannusten seuranta: Raha on kuin polttoaine - sitä täytyy käyttää järkevästi. Sinun pitäisi seurata korjaamon kustannuksia ja budjettia.
Asiakaspalvelu: Autokorjaamo on paikka, jossa asiakkaat tulevat toivoen, että heidän rakkautensa (tai ainakin autonsa) saadaan kuntoon. Sinun täytyy olla ystävällinen ja auttaa asiakkaita parhaasi mukaan.

Varaosamyyjän työ sisältää henkilöautojen varaosien myyntiä. Lisäksi hydrauliikkaletkujen ja komponenttien myynti kuuluu työhön.

Hae työpaikkaa osoitteesta