Vastaava sairaanhoitaja, Käpylän asumisyksikkö, Autismisäätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Käpylän asumisyksikköön valmentajaa/vastaavaa sairaanhoitajaa
Oletko kiinnostunut tukemaan autismikirjon henkilöiden osallistumista yhteiskuntaan sen yhdenvertaisina jäseninä ja oppimaan heiltä uutta? Haluatko olla mukana levittämässä autismitietoisuutta ja elämässä omanlaista samanlaista arkea ja juhlaa asiakkaiden kanssa? Autismisäätiö etsii nyt kasvavaan ammattilaisten joukkoon vastaavaa sairaanhoitajaa kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteiseen.
Käpylän asumisyksikkö työpaikkana
Käpylän asumisyksikkö tarjoaa asumisen palveluja, kunkin asiakkaan tuentarpeeseen vastaten. Asumisyksikössä on kaksitoista pitkäaikaista, ympärivuorokautista asumispaikkaa. Tavoitteenamme on tarjotaasiakkaillemme tasavertaiset puitteet osallistua ja harjoitella asumiseen liittyviä taitoja kodinomaisessa ympäristössä, sekä mahdollistaa yhteiskunnallinen osallistuminen.
Kurkkaapa Autismisäätiön Instagram-tilejä @autismisaatio ja @kapylan_ryhmis, niin näet millaiselta meidän arkemme näyttää.
Tietoa työtehtävästäsi
Valmentajan/vastaavan sairaanhoitajan työ painottuu pääsääntöisesti päivä- ja iltavuoroihin. Tehtäviin kuuluu mm. lääkehoidosta vastaaminen, lääkehoidon osaamisen varmistaminen ja ylläpitäminen, ohjaus ja neuvonta sekä yhteistyö terveydenhuollon kanssa. Tämän lisäksi työtehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden päivittäisen toiminnan suunnittelu, ohjaaminen ja arviointi (RAI), hoiva ja huolenpito sekä raportointi ja kirjaaminen.
Sopisitko sinä meille?
Toimintamme perustana ovat ihmisten hyvinvointi, asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeet sekä vastuulliset arvot. Sinulta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa ja Valviran rekisteröintiä sekä vähintään kahden vuoden kokemusta sairaanhoitajan tehtävistä.
Lisäksi toivomme:

Aitoa kiinnostusta tuen tarpeessa olevien henkilöiden kanssa työskentelyä kohtaan
Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
Positiivista asennetta ja halua oppia uutta

Katsomme eduksi, jos sinulla on:

Kokemusta autismikirjon tai muiden neurokirjon henkilöiden kanssa työskentelystä
AVEKKI tai vastaava koulutus
Hygieniapassi

Tarjoamme:

Antoisan työn kiinnostavien asiakkaidemme parissa
Motivoituneen ja kannustavan työyhteisön
Työterveyden palvelut
Ekstra Terveysturva -sairaskuluvakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
Liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun
Monipuoliset koulutus- ja erikoistumismahdollisuudet tiimin tuella
Työvaate-edun

Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Valmentajan kuukausipalkka on G24 (2703,11- 2986,14 €) ja lisäksi tehtäväkohtainen lisä vastaavan sairaanhoitajan tehtävästä.
Kiinnostuitko?
Laitathan hakemuksesi ansioluetteloineen pian. Aloitamme haastattelut ja teemme valintoja jo hakuaikana.
Huomaathan, että Autismisäätiö on savuton työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää ajankohtaisen rokotussuojan tarkistuksen.
Autismisäätiö arvostaa yhdenvertasuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://toihin.autismisaatio.fi/jobs/rm?rmpage=job&rmjob=242&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol