Sosiaalityöntekijä, aikuissosiaalityö, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 3783,99€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule sosiaalityöntekijäksi Lappiin!

Sosiaalityöntekijä työskentelee itäisen Lapin palvelualueella perheiden ja työikäisten palveluissa aikuissosiaalityössä. Pääasiallinen toimipiste on Kemijärvellä, mutta toimipisteen sijainnista palvelualueen ulkopuolella on mahdollista neuvotella.

Työtehtäviin kuuluvat muun muassa palvelutarpeen arvioinnit, sosiaalihuoltolain mukaisten palveluiden järjestäminen erityisen tuen tarpeessa oleville sekä suunnitelmallinen sosiaalityö yhteistyössä asiakkaan ja moniammatillisen verkoston kanssa. Tehtävään kuuluu virka-aikainen ja virka-ajan ulkopuolinen sosiaalipäivystys. Työhön voi sisältyä täysi-ikäisten jälkihuoltoa yksittäisten asiakkaiden osalta.

Tarjoamme:
- Oman tiimin ja esihenkilön tuen, työnohjauksen sekä alueellisen yhteistyön aikuissosiaalityössä.
- Joustoa työhön mm. liukuvan työajan ja etätyön kautta, työn luonne huomioon ottaen.
- Kilpailukykyisen palkkauksen 3 783,99 €/kk sekä erilliskorvauksen osallistumisesta virka-ajan ulkopuoliseen sosiaalipäivystykseen.
- Uusille, viran vastaanottaville kelpoisuusehdot täyttäville sosiaalityöntekijöille on käytössä rekrytointilisä 10 % tehtäväkohtaisesta palkasta 6 kk ajan.
- Monipuolisia työsuhde-etuja hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi, mm. Smartum-etu, työsuhdepyörä ja lomamajat.

Edellytämme hakijalta:
- Sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7§ mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti, enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön opetusjakson.
- B-ajokorttia.

Arvostamme:
- Aikaisempaa työkokemusta sosiaalityöstä.
- Itsenäistä ja aloitteellista työotetta.
- Hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisöissä toimimisen taitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Palvelussuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kk). Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Meillä on hyvä yhteishenki ja työn tekemisen meininki. Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa!
Tehtävä on uudelleen haettavana 30.9.2024 klo 15:00 saakka. Tehtävää jo aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan valintoja tehtäessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/614310/fi_FI