Housekeeping Team Leader, Siskon Siivous Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HAUSSA NYT KAKSI HOUSEKEEPING TEAM LEADERIÄ SISKON SIIVOUKSELLE

Siskon Siivous on hyväntuulinen yritys, jolle on sydämen asia pitää hyvää huolta työntekijöistään sekä tarjota luotettavaa ja laadukasta siivouspalvelua asiakkailleen.
Meidän ydinarvojamme ovat kunnioita, kuuntele. kannusta kiitä ja kehitä.
Me Siskon Siivouksella ajattelemme, että siivous on ennen kaikkea palvelua ja tyytyväiset työntekijät takaavat myös tyytyväiset asiakkaat.

Housekeeping Team Leader työnkuva pähkinänkuoressa:
- Executive Housekeeperin oikeana kätenä toimiminen
- Siivouspalvelun laadun varmistaminen
- Työntekijöiden perehdyttäminen
- Avustava työvuorosuunnittelu

Mistä erityisesti ilahdumme:

Toivomme sinulta aikaisempaa siivousalan työkokemusta, mutta ennen kaikkea arvostamme hyvää asennetta! Työyhteisömme on kansainvälinen ja työntekijöiden kanssa kommunikoimme suomen ja englannin kielellä.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme sinulle tiimisi tuen, kannustavan esihenkilön ja mahtavat työkaverit sekä kasvavan ja kehittyvän yrityksen tarjoamat mahdollisuudet. Housekeeping team leaderinä tulet työskentelemään hotellikohteessamme Nokialla. Tehtävä on osa-aikainen 30 h / viikko ja työaikasi sijoittuu maanantaista sunnuntaihin klo 7-16:00 välille.

Tehtävän palkka 12.54 €/h

Mitä seuraavaksi?

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti, haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Meillä porukka viihtyy ja sen huomaa.
Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista tarjoamalla mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja koulutukseen - esihenkilönä työskentely tarjoaa mahdollisuuden edetä esimerkiksi palvelupäällikön tehtäviin. Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää, ja käytämme siivoustöissä ympäristöystävällisiä menetelmiä ja tuotteita.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan pikaisesti hakemuksesi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.siskonsiivous.fi/jobs/4876386-housekeeping-team-leader-nokialle?promotion=1124928-trackable-share-link-mol