Lähihoitaja ilta-/viikonloppupainotteiseen työhön, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan yhdessä elämäsi tarinaa Validialle! Haemme nyt lähihoitajaa ilta-/viikonlopputyöhön Käpylän Validia-taloon.

Sopisiko elämänrytmiisi parhaiten työ, joka ajoittuu pääosin iltavuoroihin ja viikonloppuihin? Tule työkaveriksi meidän ILOiseen ja kannustavaan tiimiimme! Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, ja huolehdimme hyvästä perehdytyksestäsi heti työsuhteen alussa.

Toimitilamme sijaitsevat vasta remontoidussa 50-luvun kerrostalossa Käpylässä. Koskelantielle avattu yksikkö on meille samalla paluu juurille, sillä uudelle Validia-talolle on remontoitu tilat entiseen Käpylän kuntoutuskeskukseen paikkaan, josta Validian toiminta on aikoinaan käynnistynyt. Asiakkaamme ovat liikuntavammaisia ja vammautuneita henkilöitä ja me Validialla mahdollistamme heidän omannäköisen ja laadukkaan elämän. Yksikössämme asuu noin 40 tehostetun asumispalvelun asiakasta, kukin omassa viehättävässä asunnossaan.

Työssäsi toimit asiakkaan omahoitajana tehden yhteistyötä eri tahojen kanssa. Työtäsi ohjaa asiakkaan palveluiden toteuttamissuunnitelma ja vastuullasi on lääkehoidon toteuttaminen ja päivittäinen kirjaaminen. Osaamisesi on laajasti käytössä vaihtelevissa hoitotoimenpiteissä ja myös asiakkaidemme viriketoiminnan järjestämisessä. Työyhteisömme tukee ammatillista kehittymistäsi ja mahdollistaa monipuolisia urapolkuja. Meillä lähihoitajan työ on monipuolista ja ihmisläheistä.

Toimintamme lähtökohtia ovat Inhimillisyys, Luottamus ja Oivallus ja tavoitteenamme luoda Suomesta maailman paras maa vammaisille. Voit kurkata Instagramista, miltä meno meillä Validialla näyttää!

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan
- Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uuden yksikön toimintaa
- Palkan työehtosopimuksen mukaisesti sekä pikapalkitsemisen suoritusten ja tavoitteiden saavuttamisen ansiosta
- Mahdollisuuden erilaisiin vastuurooleihin oman ammattitaitosi kehittämiseksi sekä palkkarakenteesi nostamiseksi
- Joustavan työvuorosuunnittelun huomioiden työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen
- Kattavat työsuhde-edut, mm. työsuhdepolkupyörän
- Koulutusmahdollisuuksia
- Työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon
- Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Toivomme sinulta
- Aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta
- Hyvää suomen kielen taitoa
. Positiivista ja iloista asennetta
- Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää! Lähetä tietosi alla olevasta painikkeesta, emme käsittele hakemuksia sähköpostin kautta tietosuojasyistä. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Johanna Airaksinen puh. 044 478 4276 tai johanna.airaksinen@validia.fi sekä palvelupäällikkö Minka Laatikainen puh. 044 765 3594 tai minka.laatikainen@validia.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/4952156-lahihoitaja-ilta-viikonloppupainotteiseen-tyohon/applications/new