Muu arkisto- ja museoalan erityisasiantuntija, Suomen Metsästysmuseo ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Museonjohtaja Suomen Metsästysmuseoon

Suomen Metsästysmuseo - Finlands Jaktmuseum (www.metsastysmuseo.fi) on Riihimäellä toimiva erikoismuseo, jota ylläpitää Suomen Metsästysmuseo - Finlands Jaktmuseum ry. Museo on eräalan tietokeskus, johon kuuluu neljä kokoelmayksikköä: esine-, kuva-, arkisto- ja kirjastokokoelmat.

Haemme museonjohtajaa luotsaamaan Metsästysmuseon toiminnan uudelle museoaikakaudelle. Toivomme ennen kaikkea innostunutta ja innovatiivista otetta, laajaa näkemystä metsästyksen kulttuuriperinnön vaalimiseen, hyviä yhteistyöverkostoja ja museoalan uusimpien kehityssuuntien tuntemusta.

Metsästysmuseo on perustajajäsen Imatralla toimivassa Suomen Erämuseosäätiössä (www.eramuseo.fi), jonka tavoitteena on metsästyksen, kalastuksen ja luonnon virkistyskäytön yhdistävän valtakunnallisen vastuumuseon kriteerit täyttävän museon perustaminen. Perustamisaikataulujen ollessa avoimia Metsästysmuseon johtajan tehtävänä on kehittää nykyistä museotoimintaa Riihimäellä matkalla laajempaan museokokonaisuuteen.

Kelpoisuusvaatimuksena on:
 - Museolain edellyttämä pätevyys: ylempi soveltuva korkeakoulututkinto, johtamistaito ja
   perehtyneisyys museon toimialaan.
- kokemus talous- ja henkilöstöhallinnosta
- kokemus kehittämisprojektien vetämisestä
Arvostamme sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme ainutlaatuisen ja erittäin merkityksellisen tehtävän kehittää Suomen ja suomalaisuuden keskeisen kulttuuriperinnön muistiorganisaatiota yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa.

Työsuhde on vakituinen ja siinä on 6 kk:n koeaika. Paikka täytetään sopimuksen mukaan, viimeistään 1.1.2025. Tiedusteluihin vastaa museoyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Kari Kuparinen 9. - 12.9 ja 23. - 27.9. klo 9 - 16. Puh. 050 5548 828
Vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen osoitetaan Metsästysmuseoyhdistyksen hallitukselle viimeistään 30.9.2024 osoitteeseen: kari.kuparinen58@gmail.com
Museossa noudatetaan yksityisten museoiden työehtosopimusta.

Hae työpaikkaa osoitteesta