Ajoneuvoasentaja BMW-korjaamolle, Espoo, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Korjaamopalvelu Ahokas ja Leppänen Oy (Bemarihuolto) on Espoon Kivenlahdessa sijaitseva täyden palvelun BMW & Mini merkkeihin erikoistunut korjaamo.

Autamme nyt Bemarihuoltoa etsimään ajoneuvoasentajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen vahvistamaan ammattitaitoista tiimiä. Etsimämme henkilön tärkein ominaisuus on kiinnostus BMW:n saloihin! Odotamme kuitenkin, että olet hankkinut osaamista merkin parissa jo hieman vaativampienkin huoltojen ja korjausten muodossa, vaikkapa monimerkkikorjaamolla työskennellessäsi. Edellytämme hakijoilta suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Töitä tehdään arkisin klo 8-16 ja työsuhteen aloitusajankohta on neuvoteltavissa. Tueksesi saat osaavat työkaverit ja käyttöösi laadukkaat työvälineet. Palkkauksessa otamme huomioon osaamisen, aikaisemman kokemuksen sekä palkkatoiveen. Korjaamon tiloja ja työkaluja on mahdollista käyttää joustavasti myös vapaa-ajan projekteissa!

Kiinnostuitko? Hae paikkaa oheisen linkin kautta https://www.click-hp.fi/tyopaikat/20474 tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Tiina Rantalalle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Clickin rekrytointikonsultti Tiina Rantala p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 13-16.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/tyopaikat/20474