Junatarjoilija Joensuuhun, HR Solutions Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Miltä kuulostaisi tarjoilijan työ maisemien, työympäristön ja asiakkaiden vaihtuessa ympärilläsi? Nyt sinulla loistava mahdollisuus hakea junatarjoilijaksi Joensuusta lähteviin juniin kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Junatarjoilijan tehtäviin kuuluu ravintolavaunun asiakkaista huolehtiminen matkan aikana. Asiakaspalvelun lisäksi junatarjoilijat myyvät ja valmistavat ruoka- ja juomatuotteita, huolehtivat ravintolavaunun siisteydestä sekä vastaavat tavaroiden tilauksista ja vastaanottamisesta juniin.

Tässä työssä sinulle on hyötyä aiemmasta kokemuksesta ravintola- ja kahvilatyöstä. Iloinen asenne, hyvät tiimityöskentelytaidot ja halu oppia uutta auttavat menestymään tehtävässä. Junatyöskentelyä varten edellytämme hygienia- ja anniskelupassit tai valmiutta suorittaa passit työsuhteen alussa. Saat kattavan perehdytyksen toimintaan heti töiden alkaessa.

Tarjolla on määräaikainen kokoaikatyö vuoden loppuun asti, jossa työtunteja tarjolla 112,5h/3vkoa. Tämän jälkeen on mahdollisuus jatkoon. Voit kertoa hakemuksessasi tarkemmin käytettävyydestäsi, sekä siitä, millaisia työvuoroja toivot. Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Avecra tarjoaa mielenkiintoiset ja vaihtuvat työtehtävät jatkuvasti liikkeellä olevassa ainutlaatuisessa työympäristössä sekä Avecran työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mikäli pidät liikkuvasta työstä ja haluat työltäsi vaihtelevia tilanteita, sekä maisemia, on tämä Sinun paikkasi!

HR Solutions on luotettava työnantaja ja tasa-arvo sekä eettiset toimintatavat ohjaavat meidän jokapäiväistä toimintaa. Kiinnostuitko junatarjoilijan työstä? Täytä hakemus sivuillamme, otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Hausta vastaa HR Solutions Finland. Lisätietoja paikasta antaa Olga Malyavko ma-pe klo 9-15, p. 050 3553764, olga@hrsolutions.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.hrsolutions.fi/jobs/4952119-junatarjoilijoita-joensuusta-lahteviin-juniin