Myyntiedustaja, EV Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 2000€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
EV Suomi Oy etsii uusia myyjiä mukaan tiiminsä 2000-2 500€/kk takuupalkalla.
Olisitko se ehkä sinä? Koulutus tapahtuu toimistollamme Vantaalla.

Työssä pystyt vaikuttamaan omiin työaikoihin sekä tienestiin.
Meillä on mahdollisuus alan parhaaseen provisioon 400-1 000€ / toimitus ja sen lisäksi myynti tukemassa on 2000-2 500€ takuupalkka.

EV Suomi Oy maahantuo ja jälleenmyy uutta innovatiivista ja ympäristöystävällistä kuivahöyrylaitetta. Yrityksemme koostuu hallinto-, ajanvaraus- ja myyntiosastoista.
Tällä hetkellä tavoitteemme on kasvattaa viiden hengen myyntiosastoamme 7-8 myyjään.

Myyntineuvottelijat huolehtivat tuotteidemme sekä brändimme markkinoinnista kiinnostuneille kuluttajille ja yrityksille. Hallinnollinen osasto vastaa asiakaspalvelusta ja asiakastyytyväisyydestä.

Myyjältä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa suomen kieltä. Lisäksi tarvitset oman auton, koska työ on liikkuvaa. Myyjät päättävät itse työskentelyaikansa, joten myös kunnon motivaatiota ja omatoimisuutta tarvitaan työssä menestymiseksi.

Uuden myyntineuvottelijan arvioitu kuukausitulo liikkuu 2500-4000€ välillä. Kokeneimmat myyntineuvottelijamme laskuttavat kuukausittain 5000-10 000 € provisiota. Tarjoamme jatkuvan koulutuksen, jotta sinä olisit seuraava menestyjä tiimissämme.

Konsernimme EV-internationalin konseptiin kuuluu ekologisen toiminnan edistäminen ja ympäristöstä huolehtiminen. Ympäristöasiat ovat meillekin keskeinen osa yrityksen ideologiaa. Haluamme tarjota yrityksille ja kuluttajille mahdollisuuden luopua kokonaan puhdistusaineiden myrkyllisistä kemikaaleista ja muovisaasteesta. Asiakaskuntamme kasvaa jatkuvasti Suomessa ja kuluttajien lisäksi asiakkaitamme ovat mm. Subway, McDonald's, sekä monet hotellit ja kuntosalit. Tuotteitamme ja palveluitamme myydään jo 33 eri maassa ympäri maailmaa.

Jatkuvan koulutusohjelmamme kautta tarjoamme myös uramahdollisuuksia parhaille työntekijöille. Sinulla on mahdollisuus edetä urallasi aluemyyntipäälliköksi tai jopa partneriksi. Tehdään yhdessä unelmistasi totta, ota rohkeasti yhteyttä ja sovi aikasi haastatteluun.

Meidät löydät myös somesta:

IG: @evoffinland
www.evsuomi.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@evsuomi.com