Erityisnuorisotyöntekijä nuorisoyksikköön, Porin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 2666,63€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Porin kaupungille erityisnuorisotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme ennakkoluulotonta, haasteisiin tarttuvaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä.

Erityisnuorisotyöntekijän tehtävä on tehdä ennaltaehkäisevää sekä korjaavaa työtä erilaisissa riskiolosuhteissa elävien nuorten kanssa, antaa toimenpide-ehdotuksia nuorisotoiminnan kehittämiseksi sekä konsultoida nuorisotyön erityiskysymyksissä. Työn painopistealueena on maahanmuuttajanuoret sekä väkivaltaisen radikalisoitumisen ehkäisyyn panostava työ. Työmenetelmiä ovat mm. pienryhmätoiminta, henkilökohtainen yksilötyö, leiri- ja retkitoiminta, tapahtumat sekä jalkautuva työ. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (mm. yhteisöpedagogi tai sosionomi).

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Työ alkaa:21.10.2024 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus:KVTESin mukainen 2666,63 €/kk
Työaika: 38.25 h/vko

Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Me Porin kaupungilla huolehdimme henkilöstömme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista tarjoamalla muun muassa kattavat työterveyshuollon palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun, työsuhdepyöräedun sekä erilaisia lajikokeiluja. Työyhteisömme jäsenillä on myös monipuoliset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki, HR-yksikkö (Valtakatu 15), 28100 Pori. Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 1852

Valittujen on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PORI-18-36-24/fi_FI