sairaanhoitaja, Turun Kaupunkilähetys Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palveleva yksityinen Senioritalo Iso-Heikki tarjoaa esteettömän, avaran ja viihtyisän kodin ikääntyville henkilöille tai pariskunnille. Talossamme on kaikkiaan 104 asuntoa. Talo tarjoaa puitteet turvalliselle ja rauhalliselle kodille sekä ikääntyvien laadukkaaseen ja turvalliseen asumiseen. Tarjoamme kotihoitoa ja apua asukkaillemme sekä talon ulkopuolelle lähialueella asuville ikääntyville. Kotihoitopalveluidemme tavoitteena on avustaa asiakasta niissä toiminnoissa, joissa apu on tarpeen. Olemme kotihoidon palvelusetelituottajia.

Iso-Heikissä toimintaamme ohjaavia arvoja ovat rakkaus, kunnioitus, luottamus ja vastuullisuus.

Haemme ikäihmisten palvelu- ja hoivatyöstä kiinnostunutta
VASTAAVAA SAIRAANHOITAJAA
pitkäaikaiseen sijaisuuteen

Vastaava sairaanhoitaja toimii hoitotiimimme esihenkilönä, hoitotyön asiantuntijana ja laadusta vastaavana yhteyshenkilönä. Hoitotiimimme on pieni, mutta sitoutunut ja toimiva.

Vastaava sairaanhoitaja toimii tiiviissä yhteistyössä talon johtajan kanssa ja tekee aktiivisesti yhteistyötä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Mitä työssä menestymiseen tarvitaan?

Olet etsimämme henkilö, jos omaat positiivisen elämänasenteen ja sinulla on halua kehittää toimintaa ikääntyvien asiakkaiden näkökulmasta ja yleisten uudistusten mukaisesti yhdessä henkilöstön kanssa. Kykenet kannustamaan, ohjaamaan ja tukemaan työntekijöitä heidän työssään. Tulet viihtymään, jos pidät vaihtelevista ja monipuolisista työtehtävistä.

Sinulla on sairaanhoitajan tutkinto, tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja ja voimassa olevat lääkehoidon opinnot. Tehtävään valittavan on esitettävä lain edellyttämä rikosrekisteriote. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta se ei ole välttämättömyys.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle merkityksellistä ja vaihtelevaa työtä sekä kattavan perehdytyksen.
Viihtyisän työympäristön ja hyvät työpaikkaedut.
Pääasiassa päivätyö ma-pe, työtunnit 115 h/3vko

Löydät lisätietoa meistä osoitteessa www.isoheikki.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:marjo.elonen@isoheikki.fi