Varhaiskasvatuksen opettaja / digipedagogi, PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Opetushallitus on myöntänyt Pieksämäen kaupungin varhaiskasvatukselle valtionavustusta Digitaalisten oppimisympäristöjen edistämiseen varhaiskasvatuksessa 2024. DIGIVAKA 2024 - 2026 hanke toteutetaan yhteistyössä Savonlinnan ja Mikkelin kaupunkien kanssa.

Hanketyössä työskentelevän varhaiskasvatuksen opettajan (digipedagogi) työtehtäviin kuuluu mm. kehittää digipedagogista osaamista varhaiskasvatuksessa ohjaamalla ja opastamalla henkilöstöä, valmistella ja toteuttaa yhteisiä ja alueellisia koulutuksia yhteistyössä hankkeen muiden digipedagogien kanssa, digipedagogiikan hyödyntäminen vasun toteuttamiseksi ja tietoturvallisen käytön opastaminen. Digipedagogiikan kehittämisverkoston muodostaminen yhdessä hankkeessa mukana olevien Savonlinnan ja Mikkelin kaupunkien kanssa.

Valittavalla henkilöllä toivotaan digipedagogisen osaamisen lisäksi olevan varhaiskasvatuslain 26 §:n mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005). Myös muulla tavoin hankittu ja osoitettu varhaiskasvatuksen toimintaympäristön tuntemus ja vahva digipedagoginen osaaminen voidaan ilman edellistä kelpoisuusehtoa huomioida valintaa tehtäessä.

Työaika on keskimäärin 38,25 tuntia/viikko, palvelussuhteen palkkaus ja muut ehdot OVTES:n mukaisesti kelpoiselle varhaiskasvatuksen opettajalle ja ei-kelpoiselle KVTES:n mukaisesti.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekryn kautta 24.9.2024 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona mahdollinen opettajan kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan henkilöllisyystodistus, ja alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/618184/fi_FI